Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 «Στην τέχνη, ο λαός δεν αναζητά πλέον ανακούφιση και εξύψωση. Αλλά οι λεπτεπίλεπτοι, οι πλούσιοι, οι αργόσχολοι, αναζητούν το καινούργιο, το παράδοξο, το πρωτότυπο, το ασυνήθιστο, το σκανδαλώδες. Και εγώ, από τον κυβισμό και έπειτα, ικανοποίησα τους σοφούς και τους κριτικούς με όλες τις ευμετάβλητες σαχλαμάρες που μου έρχονταν στο κεφάλι, και όσο λιγότερο με καταλάβαιναν τόσο περισσότερο με θαύμαζαν. Με το να διασκεδάζω με αυτά τα παιχνίδια, αυτές τις κουταμάρες, αυτές τις σπαζοκεφαλιές, έγινα διάσημος και μάλιστα πολύ γρήγορα. Και η διασημότης για ένα ζωγράφο σημαίνει πωλήσεις, κέρδη, περιουσία, πλούτη. Και σήμερα όπως ξέρεις είμαι διάσημος, είμαι πλούσιος. Αλλά όταν βρίσκομαι μόνος με τον εαυτό μου, δεν έχω το κουράγιο να θεωρούμαι καλλιτέχνης με τη μεγάλη και την παλιά σημασία της λέξεως. Αυτοί ήσαν μεγάλοι ζωγράφοι, ο Τζιότο, ο Ρέμπραντ, ο Τισιανός, ο Γκόγια. Δεν είμαι παρά ένας κοινός σαλτιμπάγκος, που κατάλαβε το πνεύμα των καιρών του και εξήντλησε όσο καλύτερα μπορούσε τη βλακεία, τη ματαιοδοξία, τη φιλοχρηματία των συγχρόνων του. Είναι πικρή η εξομολόγησή μου, πιο θλιβερή απ' όσο φαίνεται, αλλά έχει τη χάρη να είναι ειλικρινής». Pablo Picasso Αν κατι μου αρεσει, ειναι τεχνη. Δεν χρειαζεται να εχει "μεγαλη υπογραφη" πανω του. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Αν κατι μου αρεσει, ειναι τεχνη.Ολα ειναι τεχνη λοιπον... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Ολα ειναι τεχνη λοιπον... Όλα είναι ΑΤΜΟΣ... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Ολα ειναι τεχνη λοιπον... Μια και λοιπόν σε πέτυχα εδώ ;D Θα ήθελα να μου ορίσεις το λοιπόν γιατί οι DP είναι παρασσάγγας ανώτερη καλλιτεχνες των RS .................γιατί δλδ το satisfaction είναι για τα μπάζα πχ ;D ;D ;D Καλοπροαίρετα ομιλώ ε?Κουβέντα να γίνεται ,μην αρπαχτείς και με αρχίσεις στα οβίνδεο των DP για να μου το αποδείξεις και μη μου πεις πόσο ανώτερος κιθαρίστας,ντράμερ κλπ είναι ο ένας του άλλου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Ολα ειναι τεχνη λοιπον... Όλα είναι ΑΤΜΟΣ... Όλα είναι ΠΣΑΡΙΑ. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Καλοπροαίρετα ομιλώ ε? Σιγά μην μιλάς καλοπροαίρετα...είσαι ύπουλος φίλος.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Σιγά μην μιλάς καλοπροαίρετα...είσαι ύπουλος φίλος.... Μπα, ένα καλλιτεχνικό πσάρι ατμού είναι...αχρείε κλικαδόρε ;D ;D ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Μπα, ένα καλλιτεχνικό πσάρι ατμού είναι...αχρείε κλικαδόρε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yes he is No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Ολα ειναι τεχνη λοιπον... Ειπα οτι μου αρεσουν ΟΛΑ? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Μια και λοιπόν σε πέτυχα εδώ ;D Θα ήθελα να μου ορίσεις το λοιπόν γιατί οι DP είναι παρασσάγγας ανώτερη καλλιτεχνες των RS .................γιατί δλδ το satisfaction είναι για τα μπάζα πχ ;D ;D ;D Καλοπροαίρετα ομιλώ ε?Κουβέντα να γίνεται ,μην αρπαχτείς και με αρχίσεις στα οβίνδεο των DP για να μου το αποδείξεις και μη μου πεις πόσο ανώτερος κιθαρίστας,ντράμερ κλπ είναι ο ένας του άλλου ;D ;D ;D Ελα βρε Samy, ελα τωρα... 8) Μερικα πραγματα ειναι εντελως αυτονοητα και αυταποδεικτα. Θελει "αναλυση" για να το δεις? Ειπα οτι μου αρεσουν ΟΛΑ? Οχι. Ειπα εγω οτι σου αρεσουν ολα? Γενικα μιλαμε. Απο τα λεγομενα σου βγαινει οτι "οτι αρεσει στον καθενα ειναι τεχνη". Εκτος κι αν θεωρεις τεχνη μονο οτι σου αρεσει εσενα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση