aenimal Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Παραθεση απο χθεσινο Post μου και μετα απο παροτρινση ανοιγω καινουργιο θεμα. Πριν λιγες μερες εγινα κατοχος της Focusrite 2i4 και εχω ενα θεματακι. Οταν ανοιγω το daw μου για να γραψω ακουγεται αν τσικ τσικ σαν να κολλαει το συστημα του Pc. ανεναζω το latency στα 10ms και καπως διορθωνεται το θεμα. Με την προηγουμενη m-audio fast track δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα με latency στα 128 Samples. Να πω οτι η μνημη ram ειναι στο 1gB ::) και σκεφτομαι να την αναβαθμισω με μια στα 4gb. Φταει η ραμ η καρτα η κατι αλλο??? please help!! Στο σημειο αυτο αναφερω καποιες πληροφοριες για το Pc, καθως και για τα plugins Που χρησιμοποιησα σε ενα Project. Intel ® core 2 duo cpu e7500 2.93Ghz 32bit 1G Ram windows 7 ultimate Plugs X-cita Reacomb (cockos) reaeq Amplitute 3 (για μπασο) Kefir Addictive drums οι κιθαρες γραφτηκαν απευθειας απο τον ενισχυτη μεσω di-box (το αναφερω γιατι εδω εχει γινει μονο χρηση του kefir και οχι του amplitube) ανοιγοντας την διαχειρηση εργασιων παραλληλα με το project επαθα κοκομπλοκο. Χρηση ραμ Max 908 mb Χρηση cpu 78 % Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Manager Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Προσθεσε RAM γιατι δεν μπορει να την παλεψει ουτε το λειτουργικο ουτε ολα αυτα τα προγραμματα που δουλευεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Καλησπερα και απο μενα :) Φιλε μου οντως εχεις πολυ λιγο RAM 3 με 4 κατι θα κανεις πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 και εγω πιστευω ουι με μεγαλυτερη ραμ θα κανω δουλεια. Η μ*****α ειναι οτι πλεον η ddr2 εχουν ξεγυγει απο τιμες :-X. τεσπα ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MicKat Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2013 Απλά να σου πω ότι κι εγώ πρόσφατα αγόρασα την συγκεκριμένη κάρτα και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.Την δουλεύω 24/96 και 570 ή 576 samples (δεν θυμάμαι καλά) και ηχογραφώ απροβλημάτιστα κιθάρες και μπάσο.Ποιο daw δουλεύεις;Είσαι σίγουρος ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι ΟΚ?Σίγουρα το 1g ram είναι λίγο,αλλα με την παλιά πώς έγραφες??? Δοκίμασε να γράψεις μιά κιθάρα χωρίς κανένα άλλο plug-in να δεις πώς συμπεριφέρεται.Θεωρώ ότι αν κι έτσι έχεις latency κάτι πρέπει να ψάξεις στις ρυθμίσεις. Κι εγώ στο παλιό pc που είχα μικρή ram είχα θέματα όταν το φόρτωνα αλλά μιά κιθαρα μπορούσα να γράψω ;) Ο σοφός αλλάζει γνώμη,ο χαζός ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα ;D εχω ακομα ενα θεμα με την συγκεκριμενη καρτα ηχου. Οταν ειμαι μεσα στο Daw και θελω να ανοιξω τον browser μου δεν εχω καθολου ηχο και γενικα δεν εχω ηχο καθουλου απο τo pc . Υπαρχει καποια λυση που να γνωριζει κανεις?? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 το daw σου απασχολει τους drivers εκεινη την ωρα και ετσι αν προφανως την εχεις ως κυρια καρτα στο συστημα , δεν μπορεις να κανεις αλλες λειτουργιες. Δεν την ξερω την καρτα, δεν ξερω αν υποστηριζει την λειτουργια share drivers with other programms Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει μια επιλογη στο control panel της καρτας που λεει "να επιτεπεται οι εφαρμογες να αναλαμβανουν τον αποκλειστικο ελεγχο της συσκευης" και το εχω απενεργοποιημενο.αν ξαναενεργοποιησω την on-board καρτα θα ληθει? Θα το δοκιμασω παντως δεν χανω κατι. απλα διαβασα το παρακατω και μ'εβαλε σε σκεψεις They are stable, no crackles when using ASIO in audio host. However, if you are like me and using your computer for more than just audio there are a few snags with which to deal. You have to define the sampling rate in the Windows Control Panel. Otherwise you will experience no sound when jumping from the browser to your audio host as it locks the sound to one app if there is a mismatch. (have to go into Task Manager and kill the plugin-container.exe to release the Microbook sound) If there is a match you can play (for instance youtube) while your audio host is playing back too without this issue. I keep having to define the driver settings in Winamp using the DirectSound output too. Sometimes it sees the microbook II and sometimes it doesn't. Yet I haven't changed anything. Shrug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι βρηκα & εδω. Shared driver? Yes ! It works: while keeping the sample rate at 44.1 Khz, I can now switch between my browser and Ableton or another sound application. Sond keep playing Wink http://www.kara-moon.com/forum/index.php?topic=7092.0 Εγω το εχω στα 48000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2013 εγω δεν ασχοληθηκα με το θεμα γιατι εχω 2 καρτες ηχου, εχω μια sonar dg σε ταυτοχρονη χρηση , αλλα θυμαμαι νομιζω παλιοτερα οτι στην δικια μου οντως αμα κατεβαζα την δειγματοληψια μπορουσα να την εχω shared, αλλα οπως σου ειπα δουλευω με δυο καρτες. Αν δοκιμασεις αυτα λογικα θα λυθει το θεμα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση