audiokostas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Από την άλλη, το ευκτέον θα ήταν η αφαιρετική επιλογή να γίνεται μετά από συνειδητή επιλογή. Ήτοι "ξέρω πως γίνεται και άνετα το κάνω αλλά δεν με ενδιαφέρει" και όχι "δεν το ξέρω ρε γαμώτ και μιας και δεν μπορώ με τίποτα ας το απορρίψω συλλήβδην" .... όπως κάνω εγώ ας πούμε :-[ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα κ από μένα. Δε διάβασα ούτε γραμμή. Λέμε τώρα. Το σλαπ τα σπάει, και ενίοτε κυριολεκτικά, σπάει η σολ χορδή. Αυτά. Α οι RHCP είναι θεοί. Α δε συζητάμε αυτό οκ. Χοντρικά είμαι εντός θέματος ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bulbus156 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε μου κι εγω ακουω και παιζω πολυ μαυρη μουσικη και πιστευω οτι οι peppers γαμανε και ειναι κατι ιδιαιτερο. Η μουσικη ειναι μουσικη, δεν χρειαζεται ταμπελες. Στους τελευταιους δισκους του Miles ο τοτε τυπος και οι "true jazzmen" εκραζαν ¨'δεν ειναι Jazz αυτο" ?( στα προτυπα του " δεν ειναι αληθινο μεταλ αυτο :P). ισως να ειχαν δικιο.. Ε και?? Σ αρεσει ? Ακου το? Δεν σ αρεσει ? μην τ ακους. Η απαξιωση ομως δεν εχει κανενα νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Ήτοι "ξέρω πως γίνεται και άνετα το κάνω αλλά δεν με ενδιαφέρει" και όχι "δεν το ξέρω ρε γαμώτ και μιας και δεν μπορώ με τίποτα ας το απορρίψω συλλήβδην" .... όπως κάνω εγώ ας πούμε :-[ Και σ'αυτό διαφωνώ. Δηλαδή δεν είσαι ο Μάρκους Μίλερ, δεν πρέπει να παίζεις μπάσο; Μην τρελλαθούμε ρε παιδιά. Όντως καλά είναι να έχεις κατακτήσει το δύσκολο για να καταλήξεις στο εύκολο, αλλά αν δε μπορείς να παίξεις κάτι δύσκολο, αρκέσου σ'αυτά που μπορείς, αρκεί αυτά να τα παίξεις καλά. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Αν αυτό είναι το επιθυμητό, δεν πα να το'χει παίξει κι η θεία μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα κ από μένα. Δε διάβασα ούτε γραμμή. Λέμε τώρα. Το σλαπ τα σπάει, και ενίοτε κυριολεκτικά, σπάει η σολ χορδή. Αυτά. Α οι RHCP είναι θεοί. Α δε συζητάμε αυτό οκ. Χοντρικά είμαι εντός θέματος ε; Μακραν το καλύτερο ποστ!!! ;D Προσκυνώ!!!! :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα κ από μένα. Δε διάβασα ούτε γραμμή. Λέμε τώρα. Το σλαπ τα σπάει, και ενίοτε κυριολεκτικά, σπάει η σολ χορδή. Αυτά. Α οι RHCP είναι θεοί. Α δε συζητάμε αυτό οκ. Χοντρικά είμαι εντός θέματος ε; Δε σχολιάζω ειρωνικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Πριν πεις "τι αηδία είναι το φαί" πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις, όπως λέω στα παιδιά μου κάθε μέρα. Δεν τους είπα να γίνουν γευσιγνώστες κορυφής. Και είπα τι είναι ευκτέον και όχι δέον. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Ωραίο πράγμα το slap... Παίζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ slap... ΜΟΝΟ slap... σπίτι μου... γιατί στην μπάντα γίνεται κουραστικό... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Στους τελευταιους δισκους του Miles ο τοτε τυπος και οι "true jazzmen" εκραζαν ¨'δεν ειναι Jazz αυτο" ?( στα προτυπα του " δεν ειναι αληθινο μεταλ αυτο :P). ισως να ειχαν δικιο.. Ε και?? Σ αρεσει ? Ακου το? Δεν σ αρεσει ? μην τ ακους. Η απαξιωση ομως δεν εχει κανενα νοημα. Μάλλον δε διάβασες προσεκτικά το ποστ μου. Περί Πέππερς είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Δε γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια! Ότι μαμάνε δηλαδή! Όσο για την απαξίωση που λες... πάλι έξω είσαι! Εδώ ούτε το Ρυβά δεν απαξίωσα!! Αχχ... δεν ήσουν συγκεντρωμένος όταν διάβαζες το ποστ μου κακό παιδί!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Δε σχολιάζω ειρωνικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι καν. Πλάκα κάνω μωρέ... Στη τελική εγώ έκατσα να διαβάσω τις 5 γραμμές σου. Κάτσε διάβασε κ εσύ 4 σελίδες, αλλιώς προσπέρνα κ το δικό μου ποστ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση