Προς το περιεχόμενο

Funk Bass??

duckino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την άλλη, το ευκτέον θα ήταν η αφαιρετική επιλογή να γίνεται μετά από συνειδητή επιλογή.

Ήτοι "ξέρω πως γίνεται και άνετα το κάνω αλλά δεν με ενδιαφέρει" και όχι "δεν το ξέρω ρε γαμώτ και μιας και δεν μπορώ με τίποτα ας το απορρίψω συλλήβδην" .... όπως κάνω εγώ ας πούμε   :-[

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλησπέρα κ από μένα.

Δε διάβασα ούτε γραμμή. Λέμε τώρα.

Το σλαπ τα σπάει, και ενίοτε κυριολεκτικά, σπάει η σολ χορδή.

Αυτά.

Α οι RHCP είναι θεοί. Α δε συζητάμε αυτό οκ.

Χοντρικά είμαι εντός θέματος ε;

Φιλε μου κι εγω ακουω και παιζω πολυ μαυρη μουσικη και πιστευω οτι οι peppers γαμανε και ειναι κατι ιδιαιτερο. Η μουσικη ειναι μουσικη, δεν χρειαζεται ταμπελες.

Στους τελευταιους δισκους του Miles ο τοτε τυπος και οι "true jazzmen" εκραζαν ¨'δεν ειναι Jazz αυτο" ?( στα προτυπα του " δεν ειναι αληθινο μεταλ αυτο :P). ισως να ειχαν δικιο.. Ε και?? Σ αρεσει ? Ακου το? Δεν σ αρεσει ? μην τ ακους. Η απαξιωση ομως δεν εχει κανενα νοημα.

Ήτοι "ξέρω πως γίνεται και άνετα το κάνω αλλά δεν με ενδιαφέρει" και όχι "δεν το ξέρω ρε γαμώτ και μιας και δεν μπορώ με τίποτα ας το απορρίψω συλλήβδην" .... όπως κάνω εγώ ας πούμε   :-[

Και σ'αυτό διαφωνώ. Δηλαδή δεν είσαι ο Μάρκους Μίλερ, δεν πρέπει να παίζεις μπάσο; Μην τρελλαθούμε ρε παιδιά. Όντως καλά είναι να έχεις κατακτήσει το δύσκολο για να καταλήξεις στο εύκολο, αλλά αν δε μπορείς να παίξεις κάτι δύσκολο, αρκέσου σ'αυτά που μπορείς, αρκεί αυτά να τα παίξεις καλά. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Αν αυτό είναι το επιθυμητό, δεν πα να το'χει παίξει κι η θεία μου...

Καλησπέρα κ από μένα.

Αυτά.

Μακραν το καλύτερο ποστ!!! ;D

Προσκυνώ!!!! :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

..but the sun is eclipsed by the moon...

Καλησπέρα κ από μένα.

Αυτά.

Δε σχολιάζω ειρωνικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι καν.

Πριν πεις "τι αηδία είναι το φαί" πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις, όπως λέω στα παιδιά μου κάθε μέρα.

Δεν τους είπα να γίνουν γευσιγνώστες κορυφής.

Και είπα τι είναι ευκτέον και όχι δέον.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Στους τελευταιους δισκους του Miles ο τοτε τυπος και οι "true jazzmen" εκραζαν ¨'δεν ειναι Jazz αυτο" ?( στα προτυπα του " δεν ειναι αληθινο μεταλ αυτο :P). ισως να ειχαν δικιο.. Ε και?? Σ αρεσει ? Ακου το? Δεν σ αρεσει ? μην τ ακους. Η απαξιωση ομως δεν εχει κανενα νοημα.

Μάλλον δε διάβασες προσεκτικά το ποστ μου. Περί Πέππερς είναι απλά η προσωπική μου άποψη. Δε γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια! Ότι μαμάνε δηλαδή! Όσο για την απαξίωση που λες... πάλι έξω είσαι! Εδώ ούτε το Ρυβά δεν απαξίωσα!! Αχχ... δεν ήσουν συγκεντρωμένος όταν διάβαζες το ποστ μου κακό παιδί!!!

Δε σχολιάζω ειρωνικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι καν.

Πλάκα κάνω μωρέ... Στη τελική εγώ έκατσα να διαβάσω τις 5 γραμμές σου. Κάτσε διάβασε κ εσύ 4 σελίδες, αλλιώς προσπέρνα κ το δικό μου ποστ :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου