Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Enter the 2013 contest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Each entry requires the following elements: One song five (5) minutes or less (mp3, CD or cassette) A lyric sheet -- no lyrics necessary for instrumental compositions A payment -- $30.00 per song A completed application Ένας είναι ο σπόνσορας. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 σκεφτομαι να κανω κι εγω εναν διαγωνισμο με entry 100 ευρω και να δωσω στο νικητη τα μισα απο οτι μαζευτει και εγω να κρατησω τα άλλα μισα. Παντως πρεπει να εμπλεκονται πολλοι , οποτε θα αξίζει η συμμετοχη ,νομιζω οτι θα ειναι καθαρη Αμα πληρωθω τους 10 μηνες που μου χρωστάνε στη δουλειά και προλάβω να συμμετάσχω, εχω να στειλω κατι πάντως. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση