Altone Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Καλησπέρα, Έχω παραγγείλει ενα σετ Keystones απο τον παππού http://wildepickups.com/. Eχουν περάσει 2 σχεδόν μήνες και τίποτα. Η Becky λέει ότι τους έχει στείλει και όντως έτσι είναι, αφού έχω κάνει και tracking και έχω δει ότι έχουν φύγει από L.A. Εδώ στο ταχυδρομείο μου λένε ότι δεν έχει έρθει τίποτα και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο (φαντάζομαι των κεντρικών) οπού μια αγενέστατη μου είπε ότι αφού δεν είναι συστημένο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα και μπορεί οι μαγνήτες να έρθουν σε 5 μήνες ή και ποτέ. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν έρθει, έτσι δεν είναι? Παίζει να έχουν 'κάτσει' στο τελωνείο? Όποιος ξέρει ας δώσει καμιά πληροφορία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Φιλε μου εχω αγορασει παρα πολλες φορες απο τον παππου και παντα ερχονταν το πολυ σε 15 ημερες !! Τουλαχιστον η μερια τους ειναι ειλικρηνης και σοβαρη....τα ελτα μαμακιζονται μαλλον...!! Εχεις τσεκαρει την διευθυνση οπως την εγραψαν απο αμερικη μηπως εγινε κανενα μισπελινκ που λεμε στο χωριο μου ??!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntzanos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Αν είναι με USPS, από τη στιγμή που έχει tracking number τα ΕΛΤΑ θα σου φέρουν ειδοποίηση για συστημένο. Τουλάχιστον ότι έχω πάρει από ebay έτσι ήρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 USPS ειναι, αλλα συμφωνα με τα EΛΤΑ δεν ειναι συστημενο. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 οι Keystones ηρθαν σε 2-3 εβδομάδες........οι microcoils σε 3 μήνες (τρελή λίστα αναμονης + προβλήματα υγειας του παππού). HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση