chord Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Αν μη τι αλλο τα σχολια ειναι συγκινητικα!Χαιρομαι που σας αρεσε! :) Θα ηθελα να εγραφα και κατι ηλεκτρικα αλλα με τις ακουστικες ειναι πιο βολικα τα πραγματα απο πλευρας χωρου ,θορυβου κ.λ.π.Οπως και να χει ομως τα σχολια σας μου δινουν θαρρος για συνεχεια! :)
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Μπράβο Πάνο σαν το παλιό καλό κρασί :D Διότι θέλει το χρόνο του για να εκτιμηθούν τέτοια πράγματα. Επιλογή κομματιού, ενορχήστρωση κι εκτέλεση. Μπράβο κύριε chord! Live and let Live.
chord Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Ωωωω αρχηγε μου ,θενκ γιου βερυ μουτς ! ;)
alderbody Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Ίσως το πιο ρομαντικό κομμάτι ever σε μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ διασκευή! Ήχος, παίξιμο, feeling... όλα τέλεια! ...τα σέβη μου! wood matters
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίο παίξιμο και αποτέλεσμα, μπράβο.
chord Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Παιδια τι να πω...πραγματικα χαιρομαι.Σας ευχαριστω πολυ! :)
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Πω πω, ρε μάγκα "έγραψες". Θέλω κι άλλα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
chord Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Πω πω, ρε μάγκα "έγραψες". Θέλω κι άλλα! Xαχαχα νταξ ναουμ θα την παλεψουμε την δουλεια!Να σαι καλα! ;)
Illuvatar Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Εξαιρετικά και τα δύο,τι να πώ,παίζεις πολύ ωραία. :) Long Live Rock 'n' Roll!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση