chord Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Μετα την πρωτη μου προσπαθεια ( ), πηραν τα μυαλα μου αερα και επιχειρησα και την δευτερη με αυτην την ηχογραφηση. ( ) H αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ παραγωγικος... ;D Ο σκοπος παντα ο ιδιος.Να ηχογραφησω τις κιθαρες μου .Αυτη την φορα πρωταγωνιστρια η Dobro.Το σημαντικο για μενα ειναι οτι ειναι πολυ "χειροποιητο" το αποτελεσμα .Το μονο οργανο εκτος κιθαρων που υπαρχει ειναι δυο μικρα shakers.H ηχογραφηση και το remix εγιναν με το ιδιο shure μικροφωνο και στον ιδιο χωρο που εγινε και η προηγουμενη.Οποιαδηποτε κριτικη παρακαλω ευπροσδεκτη! :)Οσο για το μελλον μαλλον θα υπαρξει συνεχεια... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Εξαιρετικός Πάνο, και στον ήχο αλλά και στο παίξιμο. Έχοντας ήδη ακούσει την διασκευή Beatles σε παλιότερο thread, δεν περίμενα τίποτε λιγότερο βέβαια :). Καλή συνέχεια, και keep them coming ! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Ωραίο παίξιμο. Φανταστικό κομμάτι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 πολυ ωραια εκτελεση :) ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου κομματια A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Και τα δύο, είναι υψηλής ποιότητας :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Tι είχα γράψει για το πρώτο; Το ίδιο λοιπόν στο τετράγωνο. Και γούστο έχεις, και χέρια έχεις, και απ' όλα. Ευγε! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Πως μου ξεφυγες;ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ (+10000 στη Φιρμα --επισημως πλεον 8) )Καιρο ειχα να ακουσω εναν ωραιο παικτη με ακουστικες κιθαρες !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Και σε τουτο οπως και στο προηγουμενο απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ οπως ειπε και ο Περυ αλλα και ολοι οι υπολοιποι. Μακαρι να υπαρχει συνεχεια και να σ'ακουμε πιο συχνα οπως υποσχεθηκες. Να ξερεις δεν ξεχναμε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Μπράβο Πάνο σαν το παλιό καλό κρασί :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση