Προς το περιεχόμενο

Η δικιά μου Stratocaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κυριως αυτο που αναφερεις στα τρια πρωτα που για ρυθμικους τους δημιουργει προβλημα, επισης αν δεν παιζεις γρηγορα αλλα προτιμας αργα κ βασανιστικα blues με αδιακοπα μπεντ κ βιμπρατο παλι κι εκει δεν σου κανει ,αυτο εννοουσα,

ο σουπερφανκ ολοσωστος στις παρατηρησεις του τοσο τις αισθητικες οσο κ τις λειτουργικες, οι παλιοι ανοιγανε μια τρυπιτσα στο pickguard κοντα στο τακουνι για προσβαση στην βεργα ,δεν ξερω κατα ποσον βοηθαει για να μην ξεβιδωνεις μπρατσα, το εχει δοκιμασει κανεις;

www.analogdesignaudio.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

κυριως αυτο που αναφερεις στα τρια πρωτα που για ρυθμικους τους δημιουργει προβλημα, επισης αν δεν παιζεις γρηγορα αλλα προτιμας αργα κ βασανιστικα blues με αδιακοπα μπεντ κ βιμπρατο παλι κι εκει δεν σου κανει ,αυτο εννοουσα,

Για τα τρια πρωτα ταστα να το καταλαβω ως ενα σημείο, εχει μια βαση οπως ειπα και πριν...αλλα τα αδιακοπα bends και vibrato ειναι το φαι της.Ο λογος μαλιστα που καποιος θα επιλεξει τετοια ταστιερα,εκτος απο την αισθηση, ειναι κυριως αυτος.Επισης η σκαμμενη ταστιερα δεν ευνοει σε καμια περιπτωση το γρηγορο παιξιμο(εισαι ενα τικ ποιο αργος μαλιστα).

να δεχτω αυτο που λες πολυ ευχαριστως αν μου εξηγησεις αφου ευννοει για εσενα σε αυτα που ζηταω εγω γιατι εκτος τον σουηδο κ τον μπλακμορ δεν το χρησιμοποιει ουδεις αλλος.....

Παρεμπιπτοντως γισ εμενα ειναι οτι πιο αηδια εχω πιασει στα χερια μου :)

φυσικα εγω δεν ειμαι κιθαριστας ειναι κ αυτος ενας λογος

να δεχτω αυτο που λες πολυ ευχαριστως αν μου εξηγησεις αφου ευννοει για εσενα σε αυτα που ζηταω εγω γιατι εκτος τον σουηδο κ τον μπλακμορ δεν το χρησιμοποιει ουδεις αλλος.....

Παρεμπιπτοντως γισ εμενα ειναι οτι πιο αηδια εχω πιασει στα χερια μου :)

φυσικα εγω δεν ειμαι κιθαριστας ειναι κ αυτος ενας λογος

Πολλοι χρησιμοποιουν scalloped ταστιερες φιλαρακι.Υπαρχει και ενας John mclaughlin πχ που τις χρησιμοποιει αιωνες.Το αν σου αρεσει εσενα η οχι ειναι υποκειμενικο και σεβαστο.Το να λες ομως οτι δεν κανει για bending και για vibrato(εκει που δηλαδη υπερτερει!!) πχ δειχνει αγνοια.

Οι περισσοτεροι κιθαριστες δεν εχουν πιασει ποτε στα χερια τους scalloped ταστιερα και απο αυτους ενα 80% νομιζει οτι τα σκαμμενα ταστα ειναι για neoclassical metal μονο και μονο επειδη τυχαινει να την χρησιμοποιει ο malmsteen και οτι βοηθανε στο γρηγορο παιξιμο(μονο και μονο επειδη αυτος ειναι ετσι και αλλιως...γρηγορος ::)).

Βεβαια κιθαριστας δεν εισαι οπως ειπες και ουτε τετοια ταστιερα ειχες ποτε οποτε ::)...

μα στο ειπα απο μονος μου  οτι οχι βιρτουοζος σαν εσενα ουτε καν κιθαριστας δεν ειμαι...

Εγω ειμαι και κατα των μετατροπων και βελτιωσεων γενικα γι αυτο αγοραζω παντα οτι αγοραζει η μαζα αρκει να ειναι το πιο ακριβο ,μονο αυτο το κριτηριο εχω :) εγω ειμαι αδαης κοροιδο των εταιρειων αφου  δινω 4500 για Gilmour custom shop ενω με 1500 θα επαιρνα μια scalloped που ειναι καλυτερη, αυτα παθαινει οποιος δεν ειναι γνωστης

μα στο ειπα απο μονος μου  οτι οχι βιρτουοζος σαν εσενα ουτε καν κιθαριστας δεν ειμαι...

Εγω ειμαι και κατα των μετατροπων και βελτιωσεων γενικα γι αυτο αγοραζω παντα οτι αγοραζει η μαζα αρκει να ειναι το πιο ακριβο ,μονο αυτο το κριτηριο εχω :) δεν ειμαι γνωστης ειμαι αδαης κοροιδο των εταιρειων αφου  δινω 4500 για Gilmour custom shop ενω με 1500 θα επαιρνα μια scaloped που ειναι καλυτερ

Δεν ξερεις κιθαρα :) αλλα δινεις 4500 για Gilmour custom shop :o την οποια εκτιμας με τις...κιθαριστικες σου γνωσεις  :-Xοτι ειναι καλυτερη απο μια scalloped strat :P.Λογικο το ακουω.....

ακριβως για ντεκορ τις παιρνω , ειναι και πιο δυσκολη στο ξεσκονισμα η scalloped, αντε καλη συνεχεια γιναμε κουραστικοι για το φορουμ :

ακριβως για ντεκορ τις παιρνω , ειναι και πιο δυσκολη στο ξεσκονισμα η scalloped, αντε καλη συνεχεια γιναμε κουραστικοι για το φορουμ :

Δικιο εχεις ειναι ποιο δυσκολη και στο ξεσκονισμα και στα bends και στο vibrato ;D ασε που στην τιμη της custom shop θα επαιρνες τρεις και δεν θα χες που να τις βαλεις.Σε νιωθω πιστεψε με.....

Ας παραθεσω και εγω την αποψη μου  ;D

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το scalloped δεν ειναι για ολους....Και ειναι καθαρα υποκειμενικο.Οτι γουσταρει ο καθενας.....Αλλος μπορει να αισθανεται πιο ανετος με μια scalloped και αλλος οχι.Εγω π.χ. δεν μου αρεσει το scalloped παρα μονο στα 4 τελευταια ταστα...Εκει δυσκολευομαι να παιξω με κανονικη ταστιερα και να κανω bends ομως με scalloped εχω αυτο το feeling οτι "πιανω την νοτα απο τα αρχ@@α" και με βοηθαει να παιξω πιο ανετα.....

Στο ολο θρεντ ομως υπαρχει κατι αλλο που παει στραβα  ;)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου