Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Καλό ταξίδι λεβέντη :( Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 R.I.P. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 μόλις τώρα το διάβασα κι έχω σοκαριστεί... Δεν έτυχε να τον γνωρίσω ποτέ, και η μόνη "κατ' ιδίαν" επικοινωνία μεταξύ μας ήταν όταν με ευχαρίστησε για την (όποια) βοήθεια. Μέσα όμως απο εκείνες τις δυο-τρείς λέξεις φάνηκε το μεγαλείο του χαρακτήρα του. Νιώθω σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο. ... Ήμουν σίγουρος οτι θα το ξεπερνούσε. Βέβαια αν το δούμε απο την άλλη, το ξεπέρασε! Ξεπέρασε αυτό τον ηλίθιο φθαρτό κόσμο και την έκανε για τα καλά τα μέρη. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς του και όλους όσοι είχαν την τιμή να αποκαλούνται γνωστοί και φίλοι του. Αντίο λεβέντη! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση