Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Τώρα μόλις το διάβασα,που μπήκα να δω τα νέα του φόρουμ....και κόλλησα.. Να αναπαυθεί η ψυχή του. Τι να γράψω....γαμώτο πια....πολύ λυπάμαι..και πολύ στενοχωρέθηκα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 R.I.P.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 R.I.P. :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Ειχα διαβασει πριν κατι μερες το τελευταιο C-answer που χε γραψει στο μπλογκ του,ωραιος και μαγκας μεχρι την τελευταια στιγμη. Καλο ταξιδι φιλε μου κι ας μη σε ηξερα προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 RIP ....κρίμα μεγάλο!!! η ζωη μπορει να γινει τόσο μικρή ξαφνικά,για να μην κάνεις αυτό που πραγματικα θες ( τουλάχιστον οσο περναει απ το χερι του καθενα) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Κρίμα! :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Γιώργο λυπάμαι που δεν σε γνώρισα δια ζώσης, παρά μόνο μέσα από το blog σου. Και θα ήθελα να σου πω ότι είσαι από τα πιο γενναία άτομα που ξέρω. Γέλασες στα μούτρα του θανάτου και έμεινες όρθιος μέχρι το τέλος. Καλό σου ταξίδι. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Καλά να περνάς Γιώργο! Τώρα που τελείωσαν οι θεραπείες θα βρεις και την ηρεμία σου. Καλό ταξίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Καλο ταξιδι λεβεντη. Μας αφησες μεγαλο μαθημα ζωης. βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Καλό ταξίδι και απο μένα !! Πάντως χωρίς να θέλω να βγω offtopic,δεν καταλαβαίνω γιατί ο θάνατος ενός ανθρώπου και μάλιστα αρρώστου που ταλαιπωρείται θα πρέπει να μας θλίβει. Εγώ το βλέπω σαν απελευθέρωση απο τα δεσμά αυτού του μίζερου κόσμου που κανονικά θα έπρεπε να είναι μέρα χαράς . Anyway, r.i.p. και κουράγιο στους δικούς του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση