chris gti Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Μπράβο Gregg, εξαιρετικό. Ηχάρα, ακρίβεια και feeling στο παίξιμο, ωραίες φράσεις. Συμφωνώ στο οτι θα έπρεπε να είχε περισσότερο shredding...μια κορύφωση, ένα σκίσιμο διαρκείας βρε αδερφέ. Σας βαρέθηκα όλους εσας τους παιχτούρες που το παίζετε σεμνοί και ταπεινοί (ακούει freerock?)...Αφού το έχετε, ΡΙΧΤΕ ΤΑ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Σας βαρέθηκα όλους εσας τους παιχτούρες που το παίζετε σεμνοί και ταπεινοί (ακούει freerock?)...Αφού το έχετε, ΡΙΧΤΕ ΤΑ :D Διαταξτε κυρ Διοικητα. 8) Τα χουμ ριξει ολα ρε συ..Δεν εχουμ αλλο. :D Πανω που πα να σρενταρω σε δημοτικο μοτιβο για αλλαγη,με κοπκαν τα φτερα... ;D Συντομα θα βγει το αλμπουμ της μπαντας που εχω με φιλους.Αλλα δεν εχει σρεντιγκ,ωριμασαμε.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Διαταξτε κυρ Διοικητα. 8) Τα χουμ ριξει ολα ρε συ..Δεν εχουμ αλλο. :D Πανω που πα να σρενταρω σε δημοτικο μοτιβο για αλλαγη,με κοπκαν τα φτερα... ;D Συντομα θα βγει το αλμπουμ της μπαντας που εχω με φιλους.Αλλα δεν εχει σρεντιγκ,ωριμασαμε.. ;D Μεταξύ μας, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ωριμότερο πράγμα στην κιθάρα απο το ώριμο shred... ;) Περιμένω διακαώς το λεπόν ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Freerock, Marathon, Chris gti, nuno Σας ευχαριστω για το σχολιασμο παιδες! Marathon, νομιζω πως ακουω διαφορα στο ηχητικο. Λιγο περισσoτερο clarity θα ελεγα. Ενας απο τους βασικους λογους που την εψαξα αυτη την καρτα ειναι οι προενισχυτες της για τους οποιους διαβασα πολυ θετικα σχολια. Δινω και το σχετικο link απο την κατασκευαστρια http://www.tcelectronic.com/impact-twin/ Σας ευχαριστω και παλι παιδες! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Έλα ρε Γρηγόρη. Το ακούω από τότε που το ανέβασες. Σήμερα αξιώθηκα να σχολιάσω. Σου έχω πει πόσο γουστάρω να σε ακούω στα (hard) rock σου.Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν σε προτιμώ εδώ ή στα blues,αλλά ποιος νοιάζεται ? Το παίξιμό σου με αγγίζει και στα δύο στυλ εξίσου.Πολύ όμορφο το Day of Sorrow και με την καλή έννοια παλιομοδίτικο.Δεν συναντάς πλέον συχνά αυτά τα παιξίματα/δομές. Τώρα για το παικτικό ? Τρομερή ακρίβεια και άψογο (σχεδόν YJM) vibrato ! Οι φράσεις σου πολύ φυσικές και με ροή και γενικά η μία καλύτερη από την άλλη. Αυτά που ήθελες να πεις,νομίζω τα είπες ;) Θα ήθελα κανένα ρυθμικό "τερτίπι" σε κάποιο σημείο,ένα break,κάτι αλλά that's just me ! Α και ηχάρα φυσικά ! Να είσαι πάντα καλά και να μας εκπλήσσεις,ελπίζω να τα πούμε σύντομα. it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση