cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Το μονο που με χαλασε λιγο ειναι οτι τα ντραμς ειναι φτωχά σε ενορχήστρωση, λιγο μονοπατα, ηθελε καποια γεμισματα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι γενικοτερα δεν ειναι καλο. Αντιθέτως, ειναι πάρα πολύ καλό. Υπέροχο όπως ειπαν και οι άλλοι φίλοι. Υπέροχη η εγγραφη και η εκτέλεση της κιθάρας, υπέροχα θέματα, υπέροχο blues feeling, Like and share! λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 @Waterfall-k @Grey @hyperpanos @geodimitri @fusiongtr @Cos_dr Σας ευχαριστω παιδες! ;) Συντομα θα ανεβασω μια εκδοχη περισσοτερο προσεγμενη απο πλευρας μιξης :) Edit: https://www.box.com/s/z03oqay3sa9uza8gngnz just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Πριν από κάποιο καιρό είχες ανεβάσει ένα hard rock/ ψιλό metall τεμάχιο- προς έκπληξη μου τότε, καθώς σε είχα συνυφασμένο με blues κιθάρες ;) Ποιοτικές μεν, αλλά αυστηρά «μπλε»... Τότε με εντυπωσίασες, καθώς το «είχες» το στιλ (από ήχο, παίξιμο, κλπ) και μου ήταν ευχάριστο να σε ακούω σε κάτι άλλο- όχι «μπλε». Με αυτό το σημερινό απλά επιβεβαιώνεις ότι ένας καλός μουσικός αν δεν έχει «αγκυλώσεις» (δηλαδή του στιλ: εγώ παίζω μόνο... και βάλε δίπλα όποιο είδος θες), μπορεί να παίξει (σχεδόν) τα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Τα σέβη μου κ. Gregg 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Πριν από κάποιο καιρό είχες ανεβάσει ένα hard rock/ ψιλό metall τεμάχιο- προς έκπληξη μου τότε, καθώς σε είχα συνυφασμένο με blues κιθάρες ;) Ποιοτικές μεν, αλλά αυστηρά «μπλε»... Τότε με εντυπωσίασες, καθώς το «είχες» το στιλ (από ήχο, παίξιμο, κλπ) και μου ήταν ευχάριστο να σε ακούω σε κάτι άλλο- όχι «μπλε». Με αυτό το σημερινό απλά επιβεβαιώνεις ότι ένας καλός μουσικός αν δεν έχει «αγκυλώσεις» (δηλαδή του στιλ: εγώ παίζω μόνο... και βάλε δίπλα όποιο είδος θες), μπορεί να παίξει (σχεδόν) τα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Τα σέβη μου κ. Gregg 8) Και που να τον ακούσεις να παίζει κλασικό πιάνο! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Thanks Terry! :) Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας παιδια! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Κι εμενα Malmsteen μου θυμισε σε καποια σημεια,το δε παιξιμο εξαιρετικο. Πολυ ωραιο ειναι Γρηγορη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Φίλε Gregg,ως φανατικός ακροατής του Malmsteen,θα σου πω ότι το ερωτεύτηκα το κομμάτι σου.Μακάρι ο Σουηδός να έγραφε τέτοιες κομματάρες σήμερα,αντί για τις αρπαχτές που μας πλασάρει.Το έχω ακούσει 3-4 φορές αλλά τώρα βρήκα χρόνο να γράψω κάτι.Πραγματικά τρομερό!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 ένας καλός μουσικός αν δεν έχει «αγκυλώσεις» (δηλαδή του στιλ: εγώ παίζω μόνο... και βάλε δίπλα όποιο είδος θες), μπορεί να παίξει (σχεδόν) τα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Yep. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίο Gregg! Για πες λίγο τι χρησιμοποίησες κτλ αν θες. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Ο ενθουσιασμός πέρασε... :( Ο θαυμασμός έμεινε. :) Απλά ό,τι καλύτερο έχω ακούσει όσο καιρό βρίσκομαι στο forum. Επιπέδου top διεθνούς δισκογραφίας. Τιμή μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση