THEOD Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Μια ζωντανή ηχογράφηση που κάναμε στους Θρυλικούς MODE PLAGAL πριν απο κανά δυο μήνες ;) MODE PLAGAL LIVE - Βιος Παναγιωτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Μου άρεσε πολύ το κομμάτι και η ιστορία :) Πραγματικά πολύ σημαντικό σχήμα και ο Κλέων Αντωνίου ο πιο φάνκι κιθαρίστας που ξέρω ;) http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Τρομερό σχήμα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2013 Καταπληκτικο βαλκανιο τζαζροκοφανκ, μπραβο. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Τι να λέμε... Από τα καλύτερα γκρουπ που έχει βγάλει τούτη η γης, ever. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίοι με το δικό τους ήχο, άψογοι! Με τον Τάκη τον Κανέλλο που παίζει τύμπανα γνωριζόμαστε απο τα μαθητικά χρόνια μια και ήταν τότε πολύ καλός κιθαρίστας , αργότερα έπαιξε τύμπανα που συνεχίζει εως σήμερα :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Ηταν μια πολύ καλή συναυλία . ;) Το συγκεκριμένο σχήμα μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το 1996 που άκουσα τον πρώτο τους δίσκο :D όταν μόλις είχε κυκλοφορήσει απο την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία ANO KATO RECORDS. Δεν είχα ξανακούσει κάτι παρόμοιο . Και πάντα αυτό θα είναι μια θετική ανάμνηση χαραγμένη στο μυαλό μου . ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση