Stamatismetalas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Παιδια θελω λιγη βοηθεια. Καταρχην εχω κανει σετ απ την κιθαρα μου σε D standard κουρδισμα . Τωρα αυτο που θελω να δω ειναι πως την κουρδιζω εχω ενα ψηφιακο κουρδιστηρι αλλα για να την κουρδισω σε D ποσα flat πρεπει να ριξω>? ενα ή δυο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Aν καταλαβα καλα 2 ημιτονια...δηλ D-G-C-F-A-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stamatismetalas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Ναι μαλλον αυτο ειναι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Το κανονικό κούρδισμα είναι E - A - D - G - B - e (ΜΙ καντίνι) Εσύ που θέλεις D Standard θα κουρδίσεις κάθε χορδή 2 ημιτόνια κάτω, όπως πολύ σωστά σου είπε ο Altone. Άρα θα γίνει: D - G - C - F - A - d :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση