mustafank Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 :( http://www.billboard.com/articles/news/1560534/slayer-guitarist-jeff-hanneman-dead-at-49 Slayer - Angel of Death RIP https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickkk Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 Πραγματικά κρίμα. :( Και ήλπιζα ότι θα ερχόταν η μέρα που ολα τα μέλη των Slayer θα ήταν ξανα μαζί... RIP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 Sad but true Ένας από τους λόγους που άρχισα να γρατζουνάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Άουτς!! :( :( :-\ Ο βασικός συνθέτης των Slayer, καθώς και στιχουργός κομματιών όπως Angel of Death και Jihad κ.α., τα οποία δεν πιστεύω ότι τα έγραψε για να ''προκαλέσει'' οποιονδήποτε, απλά ΄΄ηταν τόσο ''στα @@ του'' τύπος που μπορούσε να γράψει στίχους για θέματα που θεωρούνται ταμπού. Δεν νομίζω ότι οι Slayer θα συνεχίσουν. Kρίμα να φεύγουν άνθρωποι τόσο νέοι. Το αγαπημένο μου: R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 R.I.P Στα 49 ρε γαμωτο... EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Το διαβασα κ εγω πρωι πρωι και σοκαριστηκα!!!Αν σου ειναι γραφτο,μπορει να 'φυγεις' και απο αραχνη!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Όχι ρε πούστη μου. Τεράστιο πλήγμα. Πρόκειται χωρίς υπερβολή για έναν από τους βασικούς πυλώνες του heavy metal, μεγάλο μάστορα του ακραίου ήχου και ένας από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες. Κρίμα, πολύ κρίμα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Πρώτη εβδομάδα των παθών που με βρίσκει θλιμένο. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Όντως τραγικό.Ευτυχώς που πρόλαβα να τον δω με τους big four. Μακάρι να σταματήσουν οι Slayer.Χωρίς hanneman δεν θα είναι η ίδια μπάντα.Ας κάνουν άλλο project. Πολύ μεγάλοι μουσικοί έφυγαν τον τελευταίο χρόνο :( :( :( Τώρα μας έμειναν οι BMFV -.- Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Rip Jeff, παιδιά είναι τραγικό τελος αυτό :'( από ο,τι κατάλαβα απ' τα παρακάτω, είχε προσβληθεί απο Flesh Eating Bacteria. :'( He had been off the road since early 2011, when he contracted necrotizing fasciitis a quickly progressing disease that eats away at the flesh from deep layers of skin and tissue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση