Tamaman Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Πες μου οτι εισαι ο jason..... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thirio Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Καλώς σας βρήκα παιδιά! Πρώτο μου post σε αυτό το forum! Έχω μια ηλεκτρονική drums της ΥΑΜΑΗΑ, DT-Express TAMA Iron Cobra twin pedal Power Glide (HP900PTW) οπότε και γω δεν έχω πρόβλημα με τους γείτονες! [/img] ttp://nvoulgar.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Εγω ξεχασα να γραψω,και μου το θυμησε ο καλος μου φιλος Jason,οτι εχω και το jungle snare της sonor.Για οποιος ενδιαφερεται για κατι τετοιο,ειναι απλα απιστευτο!!!!!!!! :P :P :P :o Φοβερο snare.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 To jungle απο το 3005 jungle set??? Αν ναι, η 3005 έχει φοβερά snare.. Και το κανονικό set έχει φοβερό snare... Γιαυτό επέλεξα το συγκεκριμένο set... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Εγω το εχω σας δευτερο ταμπουρο για πιο funk καταστασεις,και για ροκ καταστασεις!πιο πολυ το χρησιμοποιώ στις αρχης με το αριστερο χερι με συνδιασμο με κανενα τομ.Πολυ καλη φαση,αλλαζει ολη η φιλοσοφια παιξιματος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grohl Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ ηλεκτρονικά έχω λόγο φασαρίας . Εχω εγκεφαλο td-3,snare(pdx-8,3 toms (pd-85),kick drums (kd-85),2 crash (CY-12 r/c),ride (CY-8 ) και πετάλι pearl eliminator...αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grohl Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
judas1992 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Εγω εχω πανω κατω τα ιδια με τον Tamaman δηλαδη: tama superstar σε ωραιο χρωματακι custom titanium fade, πιατινια Meinl και διπεταλο Iron Cobra (power glide). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Roland Td-3kw με διπέταλο Pearl P-122TWL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexdanos Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 yamaha dt extrem2s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση