Thinia Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Να και τα Arbiter flats που έχω στο σπίτι για μελέτη... στη φωτο είναι με το snare Pearl "Chad Smith" 14x5. και που πλέων έχω πουλήσει. ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 είμαι περίεργος για τα: Pegasos 13x7,5 Beech Pearl 12x7 Maple τι λένε; πόσο "κοντά" είναι το ένα στο άλλο; σε τι μουσικές τα χρησιμοποιείς; έχω δεί στην TV κάποιον να παίζει με τα arbiter flats και μου φάνηκε ότι ήταν ένα κανονικό σετ κ όχι "για μελέτη". Δλδ εντάση κλπ σαν κανονικό. από κοντά τι ισχύει πραγματικά; {νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον ίσως και για να ανοιχτεί νέο τόπικ} ;) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thinia Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Αν και φαίνομενικά μοιάζουν να είναι κοντά στον ήχο η αλήθεια είναι στο αντίθετο. Το pearl 12x7 είναι πολύ cracky, πρίμο και φωνακλάδικο snare, πολύ καλό στις στεφανιές... Το pegasos 13"x7,5" είναι μπάσο snare λόγο του 6φυλλου beech που γενικά είναι μπάσο ξύλο. το βάθος του και το ότι έχει πάνω ξύλινα στεφάνια το κάνουν πιό jazzy για μαλακό παίξιμο. να και μια φώτο.... (Για όποιον δεν ξέρει... τα Pegasos είναι χειροποίητα τύμπανα και τα φτιάνει ένας Έλληνας στη Φρανκφούρτη. μπείτε στο www.snareshop.de για περισσότερα...) ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antifender Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Το έχω ακούσει φιλαράκι όταν παίζαμε μαζί ;) Ωραίο ταμπουρο και γεμάτος ήχος. Μικρός ο κόσμος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thinia Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Το έχω ακούσει φιλαράκι όταν παίζαμε μαζί ;) Ωραίο ταμπουρο και γεμάτος ήχος. Μικρός ο κόσμος :) Ε... όχι... δεν το πιστεύω... πάνω σου έπεσα ρε ψηλέ? άντε να τελειώνετε με τα παιδιά να παίξουμε τίποτα.... ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antifender Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Χεχε ο Billys γεννάει αύριο και εμείς μέσα στο Μάρτη !! Ετοιμάσου να κάνουμε το εντεχνο fusion :) Παίδες sorry για το σπαμ απλά παίζουμε στην ίδια μπάντα και μόλις τώρα το καταλάβαμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
F_Rots Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν... Drum Set : SONOR SQ2 (Medium-Light maple shells) ...in "Redwine Dunes" finish Tom - 8x7, 10x8, 12x10 Floor - 14x12 Snare - 12x5, 14x5.5 Bass drum - 16x14, 20x16 Cymbal Set : ISTANBUL (Thin-Medium set) Hi-Hat - 14' Thin Crash - 14', 15', 16' Thin Ride - 20' - Medium Splash - 8', 10' Stagg ;D China - 16' Stagg ;D Ενδεικτικά το set. Θα ανεβάσω photos σύντομα. http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=215704724&albumID=1381122&imageID=21312356 Cheers!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Εγώ έχω τα MILLENIUM MPS-300 μαζί με το ALESIS TRIGGER IO αλλά δεν εχω αξιωθεί ακόμα καν να δω τα dvd του Bam Alexander που έχω αγοράσει απο εξωτερικό μπας και μάθω. με φάγαν τα plugin.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inky77 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 tama superstar sugar white istanbul mehmet 16" sultan crash,8" sultan splash paiste twenty 17" crash bosphorus dark ferit 14" hihat masterwork resonant 20" ride constantin diamond 12" splash wuhan 14" china pearl 6" cow bell meinl tambourine paiste 2002 6" accent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Update! Pearl Masters Silver - Orange Sparkle 22, 16, 12, 14 Pearl Sensitone Brass Snare + Mapex 13x06 Maple Snare Zildjian 14" A New Beat Hi Hat, Sabian 20" AA Medium Ride Sabian HH Dark Crash Zildjian 16" K Dark Crash Sabian AA 6" Splash Ξέρω πολύ dark crash έπεσε αλλά έλα που γράφουν τέλεια ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση