fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Έστειλε κι αυτός pm στον Yameth? ??? Εδώ βρίσκεται η κρυφή αλήθεια που δεν μας αποκαλύπτουν. :-X http://www.arithmosofia.com/AdvancedSearch.aspx Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Ξέχασα να σας πω ότι αν είχατε δει το βιντεάκι που παράθεσα δεν θα αναρωτιόσαστε γιατί έχει κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις, δίνει μια γεύση θέλω να πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Κάποιες φορές ,κάποιοι άνθρωποι ,θέλουν να πουν κάτι ..........δεν τα καταφέρνουν πάντα ,μου θυμίζει τον συνδιμοιρίτη που μας ξύπνησε ένα βράδυ ο θαλαμοφύλακας ουρλιάζοντας πως ένας μαλάκας έκοψε τις φλέβες του και λερώνει το θάλαμο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Κάποιες φορές ,κάποιοι άνθρωποι ,θέλουν να πουν κάτι ..........δεν τα καταφέρνουν πάντα ,μου θυμίζει τον συνδιμοιρίτη που μας ξύπνησε ένα βράδυ ο θαλαμοφύλακας ουρλιάζοντας πως ένας μαλάκας έκοψε τις φλέβες του και λερώνει το θάλαμο Ξέρεις υπάρχει και η άποψη ότι όσο εσύ λες οι άλλοι από μέσα τους ή ακούν τον εαυτό τους η σκέφτονται τι θα πουν... Εδώ έχω παραθέσει βίντεο που εξηγεί εν μέρει το κοινωνικοπολιτικό θέμα και με ρωτάτε πιο είναι το κοινωνικοπολιτικό θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Εδώ έχω παραθέσει βίντεο που εξηγεί εν μέρει το κοινωνικοπολιτικό θέμα και με ρωτάτε πιο είναι το κοινωνικοπολιτικό θέμα... Δεν σε ρώτησα ,απλά ανέφερα ένα στιγμιότυπο της ζωής μου,άσχετο ίσως ,οπότε οφείλω μια συγνώμη No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2013 Πάντως είστε Ελληναράδες. Μη δείτε άθρωπο να τη μπζάχνει αμέσως να αρχίσετε τη γκρίνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση