Προς το περιεχόμενο

Ο Πλάτων και ο αριθμός 5.040

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Έστειλε κι αυτός pm στον Yameth? ???

Εδώ βρίσκεται η κρυφή αλήθεια που δεν μας αποκαλύπτουν.  :-X

http://www.arithmosofia.com/AdvancedSearch.aspx

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ξέχασα να σας πω ότι αν είχατε δει το βιντεάκι που παράθεσα δεν θα αναρωτιόσαστε γιατί έχει κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις, δίνει μια γεύση θέλω να πιστεύω.

Κάποιες φορές ,κάποιοι άνθρωποι ,θέλουν να πουν κάτι ..........δεν τα καταφέρνουν πάντα ,μου θυμίζει τον συνδιμοιρίτη που μας ξύπνησε ένα βράδυ ο θαλαμοφύλακας ουρλιάζοντας πως ένας μαλάκας έκοψε τις φλέβες του και λερώνει το θάλαμο

No one wants an alien

Κάποιες φορές ,κάποιοι άνθρωποι ,θέλουν να πουν κάτι ..........δεν τα καταφέρνουν πάντα ,μου θυμίζει τον συνδιμοιρίτη που μας ξύπνησε ένα βράδυ ο θαλαμοφύλακας ουρλιάζοντας πως ένας μαλάκας έκοψε τις φλέβες του και λερώνει το θάλαμο

Ξέρεις υπάρχει και η άποψη ότι όσο εσύ λες οι άλλοι από μέσα τους ή ακούν τον εαυτό τους η σκέφτονται τι θα πουν...

Εδώ έχω παραθέσει βίντεο που εξηγεί εν μέρει το κοινωνικοπολιτικό θέμα και με ρωτάτε πιο είναι το κοινωνικοπολιτικό θέμα...

Εδώ έχω παραθέσει βίντεο που εξηγεί εν μέρει το κοινωνικοπολιτικό θέμα και με ρωτάτε πιο είναι το κοινωνικοπολιτικό θέμα...

Δεν σε ρώτησα ,απλά ανέφερα ένα στιγμιότυπο της ζωής μου,άσχετο ίσως ,οπότε οφείλω μια συγνώμη

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου