Προς το περιεχόμενο

My new Instrumental

Imaginator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η ιδέα σου ειναι καταπληκτική.

Η απόδοση της εξίσου ενδιαφέρουσα.

Αρκετά πλούσιο σε ενορχήστρωση, χωρίς υπερβολές, δυνατές εβδόμες,

θα με ενδιεφερε να μάθω τα "συστατικά" που χρησιμοποίσες για την πραγματοποίηση της μίξης.

Ειναι άρτιο κατα τη δική μου γνώμη, ακούγεται πολύ ευχάριστα, θα μπορούσε να είναι ενα θέμα για μια ταινία, μια σειρα κ.λ.π.

Η μελωδία αποτυπώνεται ευκολα και ευχαριστεί τον ακροατή.

Ειναι εξαιρετικό.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, περνάς στον επόμενο γύρο lol

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ για το feedback !!!

θα με ενδιεφερε να μάθω τα "συστατικά" που χρησιμοποίσες για την πραγματοποίηση της μίξης.

Φιλε μου  τα συστατικα που περιγραφεις τα αναζητω κι εγω πολυ καιρο...Γυρω απο το θεμα της μιξης εδω μεσα υπαρχουν πραγματικα πολυ πιο αρμοδια ατομα απο εμενα για να απαντησουν...

Το τρικ που προσπαθω να κανω εγω ειναι ,προσεκτικη επιλογη σε ηχους και πολυ δουλεια στις περιοχες που παιζει το καθε οργανο...Κατα καποιο τροπο διαλεγοντας τα οργανα και τις φρασεις που παιζει το καθενα , αρχιζει το κομματι να αυτομιξάρεται... :)

Στο τελος κανω συνηθως λιγο eq σε οτι νιωθω οτι χρειαζεται, αν χρειαζεται...

Σας ευχαριστώ για το feedback !!!Φιλε μου  τα συστατικα που περιγραφεις τα αναζητω κι εγω πολυ καιρο...Γυρω απο το θεμα της μιξης εδω μεσα υπαρχουν πραγματικα πολυ πιο αρμοδια ατομα απο εμενα για να απαντησουν...

Το τρικ που προσπαθω να κανω εγω ειναι ,προσεκτικη επιλογη σε ηχους και πολυ δουλεια στις περιοχες που παιζει το καθε οργανο...Κατα καποιο τροπο διαλεγοντας τα οργανα και τις φρασεις που παιζει το καθενα , αρχιζει το κομματι να αυτομιξάρεται... :)

Στο τελος κανω συνηθως λιγο eq σε οτι νιωθω οτι χρειαζεται, αν χρειαζεται...

χαιρω πολύ.... χαχα

οχι , δεν εννοουσα αυτο, σωστο αυτο που λες, εννοουσα ποια όργανα χρησιμοποιησες , οχι ποιες τεχνικες μιξης, επιπεδα eq, στερεοφωνιας, βαθους , ευρους κλπ.

π.χ. ποια synth , ποιο προγραμμα για τη μιξη, τον εξοπλισμο σου lol

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου