Stel Andre Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας για τον τελευταίο διαγωνισμό που πήρα μέρος. Μπορείτε να με ψηφίζετε μια φορά τη μέρα στον παρακάτω λινκ. http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/318481/voteable_entries/67207686 Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις σήμερα 7 του μήνα μέχρι και τις 14. Σας ευχαριστώ! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Θα έχεις την πλήρη στήριξή μου Στέλιο! Καλή επιτυχία! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Θα έχεις την πλήρη στήριξή μου Στέλιο! Καλή επιτυχία! :) Σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ. Ξερω οτι διαδικασιες ψηφοφοριας ειναι περα για περα βαρετες ομως ετσι επελεξε σε αυτη τη φαση η κριτικη επιτροπη να διαλεξει finalists. Thanks once more bro! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 εξαιρετικό και στα αργά σημεία του και στα γρήγορα ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Η αλήθεια είναι πως στη ψηφοφορία δεν αναδεικνύονται ταλέντα αλλά κάποιοι οι οποίοι έχουν ένα κοινό όπως ανέφερε ο Stel.Εγώ πάντως στηρίζω πλήρως καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνισμούς !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2013 Ειδα οτι μετακινηθηκε εδω το ποστ μου για την διαδικασια ψηφοφοριας και ορθα μαλιστα (sorry για το double post). Οσοι πιστοι, στηριξτε με στην ψηφοφορια! Ευχαριστω και παλι! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Καλή επιτυχία! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Mολις ανακαλυψα οτι μπορειτε να με ψηφιζετε ταυτοχρονα απο διαφορους browser. Και απο chrome και απο firefox και internet explorer. Οποτε καντε οτι μπορειτε. Ετσι εξηγειται που βλεπω συμμετοχες οτι να ναι να ειναι στα top voted entries. Αχ αυτες οι χαζες διαδικασιες ψηφοφοριας.. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα δεν μ'αφήνει να ψηφίζω κάθε μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Πρέπει να περάσουν 24 ώρες από την προηγούμενη φορά που ψήφισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση