Stel Andre Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2013 Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Αυτο ειναι το νεο μου βιντεο για τον διαγωνισμο που διοργανωνει o Per Nilsson και ο Ola Englund. Ελπιζω να σας αρεσει παρολο που ειναι μικρο! Περιμενω σχολια! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2013 Στέλιο για ακόμα μια φορά ζωγράφισες! Πολύ ωραίο σόλο, μελωδικό, με φοβερό ξέσπασμα. Μπράβο και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! :) ΥΓ: Αν θέλεις τη γνώμη μου, θα έβαζα λίγο πιο "μπροστά" τη σόλο κιθάρα. Νομίζω ότι καλύπτεται λιγάκι από το backing. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2013 Πολύ καλό :D Καλή επιτυχία ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Εύγε! Καλή επιτυχία! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Eξαιρετικος! Το καλυτερο ευχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Να 'στε καλα παιδες! Εχει πολυ δυνατες συμμετοχες ο διαγωνισμος. Απο τις 7 Μαιου μεχρι και τις 14 αν θυμαμαι καλα, θα εχει διαδικασια voting σε ενα site που θα υποδειξουν οι διοργανωτες. Αυτο θα ειναι και το πρωτο σταδιο του διαγωνισμου. Θα χρειαζομουν λιγη στηριξη εκει. Παρολο που απεχθανομαι διαδικασες voting γιατι δεν αναδεικνυονται καλοι κιθαριστες, απλα κιθαριστες με πολλους και επιμονους φιλους που δε βαριουνται να κανουν vote καθημερινα! :P My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Δεν μας παρατάς ρε εξωγήινε; ;D Επιδρομή f-16 κιθαριστών στο φόρουμ τελευταία. :D Αυτό βέβαια δεν ήταν τόσο απαιτητικό νομίζω, είχε όμως ωραίες ιδέες. Αγαπημένο σημείο το 0.40 που δαιμονίζεται το rhythm section και αρχίζεις τα τσαλίμια 8) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Πολύ ωραίο!!!! αν και μικρούλι μου άρεσε πολύ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Ωραίος Στέλιο :) Καλή επιτυχία και θα έχεις φυσικά την συμπαράστασή μου ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 Δεν μας παρατάς ρε εξωγήινε; ;D Επιδρομή f-16 κιθαριστών στο φόρουμ τελευταία. :D χαχα επικη ατακα! Ευχαριστω ολους για τα καλα λογια! Ειναι μικρο το κομματακι το ξερω.. αλλα δυναμικο! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση