Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Εχει όμως Drawbar mode για hammonds, και κάποια καλούδια ακόμα απο ήχους. Τι "Drawbar mode" ειναι αυτο? Το οργανο εχει απ'οτι βλεπω μονο 4 sliders. Και κάτι που με παραξενεψε. Απο το μαγαζί μου ειπαν ότι ο εισαγωγεας δεν είναι σιγουρος αν μπορεί να φερει το RD300NX, ακόμα και αν το πληρωσω 100% προκαταβολικά ??? Γιατι απλα δεν αγοραζεις απ'εξω? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Αυτό εδώ το σκέφτηκες; http://www.thomann.de/gr/korg_pro_krome_88_keys.htm Το κλαβιέ του δεν πρέπει να είναι τόσο καλό όσο τα άλλα, αλλά από θέμα ποικιλίας ήχων, δυνατοτήτων αλλά ίσως και φορητότητας πρέπει να τα πατάει καλά. Μπα, αυτό κάνει πολλά περισσότερα απ'αυτα που θελω και χανει σε πιάνο, που ειναι και ο πρώτος στόχος μου. Θελω πρωτα απ'ολα το καλυτερο πιάνο που μπορω να βρω σε αυτα τα λεφτα. Τα εξτρα, είναι για να βοηθήσουν στη συγκριση, αλλά δεν ειναι απαραιτητα. Εχω ήδη το Κ2661 για ήχους. Τι "Drawbar mode" ειναι αυτο? Το οργανο εχει απ'οτι βλεπω μονο 4 sliders. Γιατι απλα δεν αγοραζεις απ'εξω? Ναι, αν και γίνεται απο τα sliders (δεν ξερω πως..4+4...και ενα περισσευει? :P θα σε γελασω), βγαινουν και στην οθόνη τα drawbars και τα επεξεργαζεσαι με το data wheel. Φυσικα δεν είναι για live χειρισμό, αλλά θα βολευε σε καποιες περιπτωσεις ενα αξιοπρεπες hammond. Φυσικα όπως είπα είναι δευτερευον. Δε με εμποδίζει κατι να αγορασω απ'εξω, και πιθανοτατα αυτο θα κάνω αν επιμείνει ο εισαγωγεας. Ωστοσο μου εκανε μεγαλη εντυπωση και το ανεφερα. Θα ξαναπροσπαθήσω παντως, γιατι προτιμω να αγοραζω τα παντα απο συγκεκριμένο μαγαζι, φίλου πλέον. Το βρισκω πιο κερδοφορο σε βαθος χρόνου (φιλικες εξυπηρετησεις, εκπτωσεις σε αναλωσιμα και μικροπραματα κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Αν εννοείς χάνει σε αίσθηση πιάνου, μάλλον έχεις δίκιο, αλλά αν εννοείς σε ήχο τότε δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Αν εννοείς χάνει σε αίσθηση πιάνου, μάλλον έχεις δίκιο, αλλά αν εννοείς σε ήχο τότε δεν είμαι σίγουρος. Ολα μαζί. Με τα Roland εχω ενθουσιαστει σε μεγάλο βαθμο. Ηταν αυτο που έψαχνα απο ενα stage piano.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Ε τότε πάρτο ασυζητητί :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Επειδή η μέρα πλησιάζει...what about KAWAI MP 6?Επίσης πολύ καλό σε αυτή την κατηγορία. Το πιάνο του (οσο ακουσα απο ιντερνετ), αν και μου φάνηκε καλό, δε με ενθουσιασε όσο το RD. Από το internet (youtube) μην τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Άκουσε καλύτερα τα επίσημα demo από το επίσημο site, τα θεωρώ πιό "reference". Βέβαια, το καλύτερο θα είναι να το δοκιμάσεις ο ίδιος. Και κάτι που με παραξενεψε. Απο το μαγαζί μου ειπαν ότι ο εισαγωγεας δεν είναι σιγουρος αν μπορεί να φερει το RD300NX, ακόμα και αν το πληρωσω 100% προκαταβολικά ??? Τοσο χάλια είναι τα πραματα? Δεν εχουν καμία επαφή με έξω? Τοσο δύσκολο είναι απο την κεντρική αποθήκη, όπως θα στέλνουν τα υπολοιπα να βαλουν και ενα RD300NX? ???Από ποιό μαγαζί σου το είπανε ? Υ.Γ. Προσωπικά αν θα διάλεγα σε κατηγορία RD θα πήγαινα στο RD-700NX, έστω και μεταχειρισμένο, γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Από ποιό μαγαζί σου το είπανε ? Απο την επισημη αντιπροσωπεια της Roland στην Ελλαδα το είπανε, που αρχιζει απο Στολλα- ;D Ημουν μπροστα στο τηλεφωνημα και αυτο μου μετεφερε ο λιανοπωλητης. Δεν ισχυει? Με το καταστημα Θεσ/νικης εγινε η επικοινωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Πιό πάνω λες ότι: Και κάτι που με παραξενεψε. Απο το μαγαζί μου ειπαν ότι ο εισαγωγεας δεν είναι σιγουρος αν μπορεί να φερει το RD300NX, ακόμα και αν το πληρωσω 100% προκαταβολικά ??? Τοσο χάλια είναι τα πραματα? Δεν εχουν καμία επαφή με έξω? Τοσο δύσκολο είναι απο την κεντρική αποθήκη, όπως θα στέλνουν τα υπολοιπα να βαλουν και ενα RD300NX? ??? Παρακάτω λες ότι: Απο την επισημη αντιπροσωπεια της Roland στην Ελλαδα το είπανε, που αρχιζει απο Στολλα- ;D Ημουν μπροστα στο τηλεφωνημα και αυτο μου μετεφερε ο λιανοπωλητης. Δεν ισχυει? Με το καταστημα Θεσ/νικης εγινε η επικοινωνια.Ακριβώς, δεν άκουσες ο ίδιος τι του είπε. Απλά σου το μετέφερε ο λιανοπωλητής του καταστήματος που ρώτησες, όχι ο ίδιος ο εισαγωγέας. Μήπως μετέφερε ράδιο αρβύλα ή σου είπε ότι ήθελε ? Σε ρώτησα, από ποιό κατάστημα σου το είπανε - μεταφέρανε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Ναι βρε, το ίδιο είπα, απλα ελλειπως ;D Παω στον λιανεμπορα, τον λέω μαστορη, μπανίζω το 300 το Ενεξ, τι παιζει? Με λέει αραξε να τελεφωνησω. Ε και μπροστα μου πηρε και ρωτησε για το 300. Μετα απο μερικα "χμμ", "μονο το 700?" κτλ...μου λέει δεν το φέρνει... Παραξενευτηκα κι εγω..λέω δηλαδη αν έρθω και το παραγγειλω δε θα το φερουν? Μου λεει δύσκολα και μαλλον θα αργήσει πολύ. Το κατάστημα είναι του Ζάχου, και σε καμια περίπτωση δε μου μετεφερε ράδιο αρβυλα, καθως συναλλασσομαι μαζι του χρόνια, και πάντα ήταν ειλικρινέστατοι οι ανθρωποι εκει. Δεν ήταν τερτίπι πχ, για να μου πουλήσει άλλο που το είχε πιο ευκαιρο...πήγα ντουγρού για το 300 και ψαξαμε μονο για το 300. Να πω εδω, πως μολις πριν που κοιταξα στο site, το έχει πλεον...Ισως βρήκε άκρη στο μεταξυ? Αυτη η κουβεντα εγινε πριν 2-3 βδομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2013 η επιλογη ειναι προσωπικη. Φανταζομαι να εχεις δοκιμασει μιας και παιρνεις stage piano αυτα που εχεις υποψη σου για να δεις αν σου ταιριάζουν στην αισθηση και εργονομικα στα κουμπια τους, στην υφη και την αποκριση του clavie τους , δηλαδη σε πραγματα που παιζουν ρολο περαν απο τον ηχο. Εγω μπορω ομως να σου πω οτι εχω δοκιμάσει πολλά ψηφιακα αλλα και πραγματικά πιανα και ο ηχος των roland ηταν το πιο κοντινο και το πιο ρεαλιστικο σε ενα πιάνο, όπως και η χρηση των εφφε που έχουν κάνει στα variation των πιανιστικων ηχων τους Το συγκεκριμενο μοντελο roland δεν το εχω δει ουτε δοκιμασει αλλα φανταζομαι οτι δεν θα σε προδώσει. Τωρα για τους synth ηχους με master keyboard του roland νομιζω οτι μεσω pc υπάρχει η ποικιλία vst που θα σε καλυψει επίσης χωρις να υστερεις απο τα hardware μοντελα, πλεον ειναι γεγονος εδω και χρονια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση