Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Nαι προτροπή είναι. Τεχνικά' date='θα ήταν πιο κομψό να υπάρχει ένα επιπλέον πεδίο στην απάντηση ενός θέματος οπού εκεί ,ΑΝ θέλουμε θα γράφουμε και έναν τίτλο. :wink:[/quote'] Αυτο θα ήταν πράγματι πρακτικό.Και το κομμάτι θα έμενε και αν θες γράφεις You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μου αρέσει η ιδέα----------------------------------------------------------------------------------------- Janick ακούει:Takis tribute to SRV - Texas Flood :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Nαι προτροπή είναι. Τεχνικά' date='θα ήταν πιο κομψό να υπάρχει ένα επιπλέον πεδίο στην απάντηση ενός θέματος οπού εκεί ,ΑΝ θέλουμε θα γράφουμε και έναν τίτλο. :wink:[/quote'] Αυτό μπορείς να το κάνεις και τώρα. Κοίτα πάνω από την απάντησή μου, να δεις ότι έβαλα ένα τίτλο ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό μπορείς να το κάνεις και τώρα. Κοίτα πάνω από την απάντησή μου' date=' να δεις ότι έβαλα ένα τίτλο ;)[/quote'] Σωστά. Μπορεί να μπαίνει σαν θέμα. :wink: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό μπορείς να το κάνεις και τώρα. Κοίτα πάνω από την απάντησή μου' date=' να δεις ότι έβαλα ένα τίτλο ;)[/quote'] Σωστά. Μπορεί να μπαίνει σαν θέμα. :wink: Σας αρέσει έτσι ρε παιδιά;; Θέμα δημοσίευσης:Joe Satriani - War :?: Τουλάχιστον ας αλλάξει το "Θεμα..." ξέρω γώ...;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό μπορείς να το κάνεις και τώρα. Κοίτα πάνω από την απάντησή μου' date=' να δεις ότι έβαλα ένα τίτλο ;)[/quote'] Σωστά. Μπορεί να μπαίνει σαν θέμα. :wink: Σας αρέσει έτσι ρε παιδιά;; Θέμα δημοσίευσης:Joe Satriani - War :?: Τουλάχιστον ας αλλάξει το "Θεμα..." ξέρω γώ...;; Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα... Όταν απαντάς σε ένα post όπως εγώ τώρα, μπορείς να βάλεις ένα θέμα. Πχ εγώ τώρα βάζω το θέμα "Janick πάρε strat" :lol: Αυτό μπορείς να το δεις πάνω από τη δημοσίευσή μου σαν θέμα. Το κακό με τη μηχανή του ΝΟΙΖ είναι ότι το θέμα αυτό δεν εμφανίζεται με τόσο έντονα γράμματα, οπότε κανείς δε του δίνει ιδιαίτερη σημασία... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μια χαρά κατάλαβα τι θες να πεις :wink: Απλώς εκεί που γράφεις Janick πάρε strat θα γράφουμε το τραγούδι.Κολλάω ότι ο τίτλος του πεδίου λέει Θέμα δημοσίευσης :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Κολλάω ότι ο τίτλος του πεδίου λέει Θέμα δημοσίευσης :wink: Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Έστω ότι λέει "(Μουσικό) θέμα (κατά τη διάρκεια της) δημοσίευσης"... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Κολλάω ότι ο τίτλος του πεδίου λέει Θέμα δημοσίευσης :wink: Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Έστω ότι λέει "(Μουσικό) θέμα (κατά τη διάρκεια της) δημοσίευσης"... :) Οκ Γεράσιμος.Δεκτόν :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμή - testing - testing - ένα - ένα - ... Πάντως αν γινόταν αυτό το πεδίο που ονομάζεται "Θέμα δημοσίευσης" να μετονομαστεί σε "Τώρα ακούω..." θα ήταν το πιο βολικό, μιας και κανένας σχεδόν δεν χρησιμοποιει τίτλο για το ήδη υπάρχον θέμα! Yameeeeth... 8) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση