GiannisV. Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Καλησπέρες παιδιά, Παραθέτω την συμμετοχή μου από τον προαναφερθέντα διαγωνισμό. Μιας και είμαι καινούριος σαν youtuber, θέλω συμβουλές και όλα τα σχετικά, οπότε βαράτεεε. Thakya, GiannisV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Πάρα πολύ ωραίο entry φίλε Γιάννη! Μου άρεσε ιδιαίτερα το σημείο με το 4 finger tapping. :) Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Μπορεί να είσαι καινούριος youtuber αλλά σαν κιθαρίστας δεν φαίνεσαι καθόλου καινούριος! Πολύ καλό,μικρέ...Αν έπρεπε να βρω κάτι αρνητικό θα ήταν το ότι το παίξιμο σου δείχνει κάπως "μηχανικό".Τεχνικά σαφώς και το έχεις οπότε...chill out. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 πολυ ωραιος φιλε! ωραιες φρασουλες, ωραια tappings...γενικα πολυ καλο! Μονο ο ηχος της κιθαρας θελει λιγο βελτιωση κατα τη γνωμη μου (θελει λιγο παραπανω definition, πιθανωτατα με λιγοτερο gain?) αλλα και παλι ειναι θεμα γουστου! Οπως και να εχει πολυ καλο! καλη επιτυχια! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Περα απο παικταρας,εχεις και ωραια αισθηση της μελωδιας στο παιξιμο σου. Εξαιρετος! Το καλυτερο ευχομαι και στο διαγωνισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiannisV. Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για την ψυχολογική υποστήριξη :D. Είναι κάτι που υπάρχει σε ζήτηση μιας και στην Κομοτηνή είναι λίγο περίεργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Μου αρέσει πολύ το σόλο είναι πολύ οργανωμένο !! καλή επιτυχία !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 πολυ ωραιος! Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση