Προς το περιεχόμενο

Κανείς για mahogany;

kwstas79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

@gdevelek

χμμμμμμ. τις έχω δει καιρό αυτές...κουκλες οι άτιμες....

εδώ έχω δυο προβλήματα:

1. οτί προτιμώ αυτή παρά τη λεσπολ

2. που να τρέχουμε τωρα με τελωνεία....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που να τρέχουμε τωρα με τελωνεία....

GFS και τελωνεία είναι ασυμβίβαστες...

O Jay δηλώνει πάντα πολύ λιγότερα από την αξία του δέματος...εκτός αν, λόγω όγκου, με τις κιθάρες δεν είναι τόσο εύκολο...αλλά δεν πιστεύω...Jay είναι αυτός...

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

αν δεν βρέξεις κ@λο, δεν τρώς ψάρι, λένε...

πάντως όταν παρήγγειλα προ ημερών δύο μαγνήτες, ζήτησα να βάλουν χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο για λόγους τελωνείου, κάτι σαν $30, και έβαλαν $9 !!

αν τους το ζητήσεις ίσως βάλουν $40 στην κιθάρα σου... (50Ε δεν είναι το όριο;)

επίσης κάπου διάβασα πως τα ΕΛΤΑ κανονίζουν το εκτελωνισμό, ίσως θυμάμαι λάθος

πάντως όταν παρήγγειλα προ ημερών δύο μαγνήτες' date=' ζήτησα να βάλουν χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο για λόγους τελωνείου, κάτι σαν $30, και έβαλαν $9 !![/quote']

Φαντάσου ότι εγώ δεν το είχα ζητήσει καν, κι όμως το έκανε και σε μένα...Δεν μπορεί να μην υπάρχει πατέντα και για τις κιθάρες... :wink:

Με κολάζετε γμτ...

Και υποθέτω γνωρίζετε οτί το G.A.S και το G.A.F. (Girlfriend Acceptance Factor) είναι μη συμβατά...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Πάει το καθιέρωσα!!! :D:D:D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Any tips for improving G.A.F.????

(...except changning girfriend...)

-Α' τρόπος:"μωρό μου, μόλις είδα αυτή την κιθάρα αμέσως μου ήρθε έμπνευση να σου γράψω ένα τραγούδι, και μόνο με ΑΥΤΗ την κιθάρα θα μπορούσε να πλησιάσει την ομορφία σου...την πήρα για σένα"

- Β' τρόπος: ¶κου να δείς τι έγινε σήμερα, πέτυχα τον Μήτσο, και επιτέλους μου επέστρεψε την κιθάρα που του είχα δανείσει πρίν ν χρόνια. Κοίτα, σαν καινούργια είναι, πολύ ψείρας ο Μήτσος"

-Γ' τρόπος: Βάζεις όλες τις κιθάρες σε θήκες και αφήνοντας κάποιες έξω. Κάθε δύο μέρες αλλάζεις αυτές που είναι μέσα στις θήκες με τις έξω. Μετά από 2 εβδομάδες έρχεται και η καινούργια, και ελπίζεις οτί δεν θα την προσέξει...

Συνεχίζω, αν μου επιτρέπεις...

Δ' τρόπος: "Καλά, πολύ ντουβάρι ο π.χ. Γιώργος. Μου έδωσε την κιθάρα να του αλλάξω χορδές. Τί βλάκας! Όποτε τη θυμηθώ θα του τη δώσω, άσ'τονε, δεν παθαίνει τίποτα, μεθαύριο θα παραγγείλει την Χ κιθάρα που κάνει 2.500 ευρώ"

(περνάς και το μήνυμα "Οι φίλοι μου οι ρεμπεσκέδες ξοδεύουνε, εγώ κάνω οικονομία για το γαμπριάτικο κουστούμι μάτια μου"...

:lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου