Προς το περιεχόμενο

Esquire TELE!!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το πηρα απο ενα φιλαρακι μου στις ΗΠΑ :wink:

αν ενδιαφερεσαι για τις τιμες της Warmoth στα ετοιμα βαμμενα σωματα' date='να μερικες

http://www.warmoth.com/showcase/sc_guitar_bodies.cfm?type=guitar&menuItem=2&subMenuItem=2[/quote']

Τις έχω δεί! Αλλά είναι λίγο φωτιά! (σε σχέση με rockinger)

Αυτά τα έχουν stock? Ή πρέπει να περιμένεις κανά μήνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To ξέρω ότι εδώ υποτίθεται μιλάμε για την Esquire Tele...και by the way με γειά Superfunk...αλλά βλέποντας τη φωτό από πάνω δεν μπορώ να μην ρωτήσω...

Αυτές οι τρύπες πίσω ακριβώς από τη γέφυρα είναι για να περνάς τις χορδές στο μπάσσο through-body...και αν ναι γιατί δεν είναι περασμένες έτσι (δεδομένου ότι φήμες αναφέρουν ότι έτσι αποκτάς αρκετό περισσότερο sustain) ;;;

Ελα ρε αρχηγε μου,Piece of cake! :lol:

(αν εχεις φαει ολη τη ζωη σου ρυθμιζοντας 3αρες γεφυρες για τελε ολα τα αλλα σου φαινονται απλα... :lol: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αυτά τα έχουν stock? Ή πρέπει να περιμένεις κανά μήνα?

αυτα ειναι στοκ... :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Όντως σαν κουπιά είναι... γιαυτό να προσέχεις fleamail... το παλαμάρι του βαρκάρη... ... :D

φίλε john έχεις 100% δίκιο! Δεν ξέρω γιατί ο ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου RD Artist έχει περάσει τις χορδές έτσι... μπορεί και να είναι άσχετος... 8O

LEGO people live in houses made of their own flesh.

φίλε john έχεις 100% δίκιο! Δεν ξέρω γιατί ο ευτυχής κάτοχος του συγκεκριμένου RD Artist έχει περάσει τις χορδές έτσι... μπορεί και να είναι άσχετος... 8O

Λες τόσο άσχετος με τόσο καλό και ιδιαίτερο όργανο...Βέβαια πρόκειται για μπάσσο και το ζήτημα με το "κυνήγι του χαμένου sustain" δεν είναι τόσο έντονο όπως στους κιθαρίστες. Μπορεί ο τύπος να μην το θέλει καν!

¶λλωστε και τα RD και τα Thunderbird δεν φημίζονται για το βαθύ, sustained ήχο τους αλλά για το πόσο "κόβουν" μέσα στη μίξη με τα άλλα όργανα και για το πόσο καλές μεσαίες έχουν για μπάσσα.

Σε αυτό θα διαφωνήσω... τόσο το RD όσο και το Thunderbird έχουν ατελείωτο sustain... ηχητικά τώρα είναι τελείως διαφορετικά! Το RD (το artist, όχι το απλό) είναι active, και μπορείς να βγάλεις τα πάντα από εκεί! Μέχρι και ενσωματωμένο compressor και expander έχει! Το Thunderbird από την άλλη έχει πιό κλασικό ήχο, με πολλά βαθιά μπάσα και έντονα μεσαία!

Ουφ! Μετά από όλα αυτα από old member θα μετονομαστω σε gibsonbassfreak member!!!

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• 2 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου