Esquire TELE!!

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Ειπα να δοκιμασω & μια esquire μια και το ζουμι στην Tele ειναι ,κακα τα ψεμματα, ο κατω μαγνητης.

Ελαφρυτατο warmoth swamp ash σωμα (η κιθαρα ζυγιζει 2,50 κιλα!!) ,κτηνωδες All Parts one piece maple/nitro μπρατσο,Seymour Duncan 50Άs Antiquity flat pole μαγνητης,compensated steel saddles & μια «παραξενια» που οποιος την βρει...κερδιζει ενα δωρεαν set up!!

Η κιθαρα εχει καλωδιωση 3 θεσεων για...killer twang!

Βεβαια ολα τα λεφτα ειναι στο ΧΡΩΜΑ!

MVC-004F.JPG

MVC-002F.JPG

MVC-001F.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βεβαια ολα τα λεφτα ειναι στο ΧΡΩΜΑ!
Δεν εχεις καθολου αδικο!

California και suuuuurf!!!! :twisted:

Καλοριζικη και καλοπαιχτη!

Καλα αυτο δεν ειναι παραξενια ειναι standard μετατροπη για ευκολοτερα volume swells.

ΑΛΛΗ ειναι η παραξενια...

για να σας βοηθησω εχει σχεση με το Hendrix... :lol:

Παραξενιά ????? 8O

Ξέρω γώ μήπως έχει 12άρες χορδές ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
είναι και ανάποδη η κλίση του μαγνήτη...!
ΣΩΣΤΟΣ

Μια κανονικη tele

DSC00172.jpg

και η παραξενη esquire μου

MVC-001F.JPG

οποιος μου πει και το ΓΙΑΤΙ χρησιμοποιησα αριστερη γεφυρα για να μπει αναποδα ο μαγνητης κερδιζει διπλα!! :lol:

guitar geeks with ears also claim that since the bridge pickup on a strat is slanted, reversing the order of the strings changes the spot where they cross the pickup, and that too causes sonic craziness to occur.

σωστός ??

Λογικά αυτό το κόλπο θα δίνει πιό twangy μπάσσες χορδές και πιό ζεστό ήχο στα πρίμα! Σωστόστ; 8)

ΚΕΡΔΙΣΕΣ!!! :lol:

Και ειδικα σε μια κιθαρα με ενα μόνο μαγνητη στη γεφυρα αυτο ειναι σωτηριο γιατι μπορεις να παιζεις και ρυθμικα χωρις να ξυνεις & χωρις να πολυπειραζεις το tone.

Οσο για την καλωδιωση εχει ως εξης

κατω θεση: o μαγνητης κατευθειαν στο jack χωρις vol & χωρις tone (ακους δηλ. τον "πληρη" ηχο του χωρις να επηρεαζεται απο τις αντιστασεις των ποντεσιομετρων)

μεσαια θεση: o μαγνητης με vol & tone

εμπρος θεση: o μαγνητης με ενα capacitor που τον κανει να ακουγεται πολυ κοντα στη θεση "4" της STRAT... 8O (ΒRIDGE+MIDDLE)

Για αυτήν μου την επιτυχία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, κλπ κλπ κλπ

Δεν περίμενες να το βρεί ένας υπέρμαχος των humbuckers, ε; 8)

Οσο πιο κοντα στο headstock ειναι οι πολοι ενος μαγνητη τοσο πιο μπασο ηχο παραγει,οσο πιο κοντα στο κατω μερος του σωματος τοσο πιο πριμο :wink:

Αρα με αυτο το κολπο εχεις πιο πριμες "τυλιχτες" χορδες (κατι πολυ σημαντικο για καλο twang) ενω οι ατυλίχτες χορδες παιρνουν ογκο (που κακο δεν τους κανει σε μια τοσο πριματη κιθαρα οπως η Tele) :wink:

ενα ακομα "προσον" του ενος μόνο μαγνητη ειναι οτι επειδη δεν υπαρχει μπροστινος μαγνητης το μαγνητικο "τραβηγμα" των χορδων ελαχιστοποιειται και παλλονται πιο "ελευθερα",αυτο το διαπιστωνεις ιδιαιτερα οταν παιζεις αρμονικες οι οποιες ακουγονται τεραστιες!

Πότε να σου φέρω το thunderbird για setup; 8)

BTW πώς τα πας με τις ... 3-point bridges? :D :D :D

Καταρχήν με γειά Superfunk και ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΗ!!!

Θα διαφωνίσω βέβαια ως προς το χρώμα (με ξέρεις εμένα...:lol:). Αν έπαιρνα esquire ποτέ θα έπαιρνα μια τέτοια:

127207121_d9187302ee_m.jpg

εμπρος θεση: o μαγνητης με ενα capacitor που τον κανει να ακουγεται πολυ κοντα στη θεση "4" της STRAT... 8O (ΒRIDGE+MIDDLE)
Θέση 2 για εμάς τους Βόρειους που μετράμε από κάτω προς τα πάνω :lol:

τι εννοεις 3 point bridges?
Ααααχ μου είσαι και αδιάβαστος βλέπω...

DSC00399.jpg

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back