broken tempo Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Οι Broken Tempo μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο single με τίτλο YOU. Το single συνοδεύεται από ένα remix σε slow dubstep ρυθμό. Θα το βρείτε στο bandcamp στο παρακάτω link: http://brokentempo.bandcamp.com/album/you και στην ιστοσελίδα των Broken Tempo www.brokentempo.com http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Δεν είμαι οπαδός του μουσικού είδους που πραγματεύεστε, αλλά οφείλω να πω ότι η παραγωγή είναι υψηλού επιπέδου. Στα + το βιολί, στα - η κιθάρα. Δεν είμαι 100% σίγουρος αν το κορίτσι είναι πάντα στη νότα. Γηραρός γαρ! Μπράβο σας. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Εγώ που είμαι λιγότερο γηραρός από τον από πάνω και γουστάρω το στιλ (evanescence, within temptation κλπ) μου άρεσε. Μπράβο σας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Παιδιά μου άρεσε κι εμένα πολύ! Μπράβο σας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Μπραβο Ηλία. Υπεροχο κομματι και πολυ καλή μπαντα. Ελπιζω την επομενη φορα που θα παιξετε να είμαι Ελλαδα :D Γιατι οχι, να κανονισουμε και μια συμπραξη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Θα προτιμούσα στο δεύτερο bridge την παρουσία ρυθμικής κιθάρας στο background...H oποία κιθάρα γενικότερα,θα συμφωνήσω με το Νέστορα,δεν γεμίζει το κομμάτι όπως θα έπρεπε. Κατά τ' άλλα,πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια. Well done. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broken tempo Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, όταν εισπράττεις μπράβο από μουσικούς, παίρνεις κουράγιο να συνεχίσεις. Για τις κιθάρες πρέπει να πω ότι μιξαρίστηκαν και εκτελέστηκαν βάσει των δικών μου αισθητικών κριτηρίων, γεγονός που μπορεί να φανεί παράξενο (είναι κατανοητό όμως) σε ορισμένους. Neeq είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και τις επιδιώκουμε μάλιστα. Το συζητάμε επομένως. Ποστάρω και το βίντεο από το remix του κομματιού, το οποίο έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από το πρωτότυπο. http://brokentempo.bandcamp.com/ www.brokentempo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση