Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Άρα ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "Υποτιμημένοι Κιθαρίστες των 80s-90s στη Metal σκηνή" ;) Όπως ο Norum ;) Δώστε πόζερους στον λαό ;D Από την δισκάρα up from the ashes 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Για παράδειγμα αυτόν (τον όντως εξαίρετο) κιθαρίστα. Αυτός είναι πιο παλαίουρας απο τους άλλους που ανεβαίνουν εδω. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Στην αρχή αυτόν τον τίτλο σκέφτηκα να βάλω, αλλά είπα να τον αλλάξω, γιατί δεν μπορείς να πεις υποτιμημένο το Dave Murray πχ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Aν το γυρίσουμε σε "υποτιμημένους",θα με πιάσει το απολυτοκαθετοφασιστικό μου... Kee Marcello.To frasing από το album "Out of this world" φαντάζει ακόμα και τώρα αξεπέραστο στα αυτιά μου(και στα δάχτυλα μου επίσης :D). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Όπως ο Norum ;) Eίσαι γίγας. Τον είδα επάνω ζωντανά. Αδυναμία. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefano$$$ Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Hansen,evh,rhoads,tipton ,downing, Lynch όπως αναφέρθηκαν αλλά και Beach,Jake Lee Tommy Thayer, DeMartini και V.Campell,Ojeda Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 αυτος.. cheesy μπαντα αλλα ο κιθαριστας !!!! ;) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2013 αυτος.. cheesy μπαντα αλλα ο κιθαριστας !!!! ;) Mαζί σου... ::) Ειδικά το σόλο του "Little Fighter" είναι ύμνος. Πού είναι το "Living On The Edge"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2013 Τεραστια μπαντα οι White Lion κατα τη γνωμη μου. Χαρακτηριστικοτατο υφος, φοβερα τραγουδια, υπεροχη φωνη, τεραστιος κιθαριστας. Θα μπορουσαν να εχουν γινει πολυ μεγαλυτεροι. Δεν ειμαι κιθαριστας, αλλα το παιξιμο του Vito μου φαινεται απιστευτο. Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Snipous Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 επαναφέρω το πεθαμένω thread για να δηλώσω τη λατρεία μου στο Vito Bratta! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση