contra Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Γεια χαρα παιδια Ενδιαφέρομαι να μάθω αν υπάρχει κάποιος τεχνικός-ηλεκτρονικός ο οποίος κατασκευάζει προενισχύσεις πάνω στον ήχο που ψάχνω. Παίζω μπουζούκι και έχω κάψα εσωτερική ( κάτω απο το καπάκι ) Κ&Κ , αυτό μου ψάχνω είναι μια προενίσχυση η οποία θα έχει ποντενσιόμετρο στο input. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 και γιατί δεν παίρνει μια από τις έτοιμες; κι εγώ παίζω με κάψα και έχω μια προενίσχυση fishman που έχει gain, volume, 4-band eq, notch, ... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
contra Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Αυτο που ψάχνω είναι να έχει ποτενσιόμετρο στο input ωστε να ελέγχω το πόση κάψα θα ακουω, υπάρχει κάποια στο εμπόριο με κάτι τέτοιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 ...να ελέγχω το πόση κάψα θα ακουω, υπάρχει κάποια στο εμπόριο με κάτι τέτοιο ; Εκτος απο την καψα θα ακους και κατι αλλο? Π.χ. Μικροφωνο η μαγνητη? Μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος? Μπορεις να περιγραψεις ολο το "πακετακι"? Θα διευκολυνει. ;) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
contra Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2013 To ιδανικό είναι να μπορώ να συνδέσω και την κάψω και ενα μικρόφωνο όμως σε κάποιες περιστάσει που το μικρόφωνο δεν διευκολύνει παίζω μονο με την κάψα. Η κάψα δεν θέλει Phantom δηλαδή την βάζω σε έναν απλό ενισχυτή και παίζει κανονικά , όμως βγάζει μια αυτήν την "μεσείλα" της κάψας πράγμα που δε μου αρέσει στον ήχο μου, ένα γνωστός παίχτης έφτιαξε μια προενίσχυση με έναν ηχολήπτη όπως την περιέγραφα πιο πάνω , ο ήχος όταν χαμήλωνε το ποτενσιόμετρο στην εισαγωγή πλησίαζε πολύ στον φυσικό ήχο του μικροφώνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση