koxcygr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Μηπος ξερει κανεις να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με αυτη την κιθαρα; Ibanez junboree ακουστικη 3/4 1950 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Μηπος ξερει κανεις να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με αυτη την κιθαρα; Ibanez junboree ακουστικη 3/4 1950 Γράφεται jamboree. Αν κοιτάξεις στο google θα βρεις αρκετά πράγματα, αλλά όλο και κάποιος από εδώ θα ξέρει κάτι παραπάνω να γράψει. Εγώ δεν ξέρω κάτι δυστυχώς. Δες εδώ πως την είχαν στον κατάλογο το 1976 http://www.ibanez.co.jp/anniversary/page.php?cat_id=9&year=1976 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Μπα δεν ειναι καμια απο αυτες στον καταλογο. Θα ανεβασω και φωτογραφιες μηπως βρω ακρη Πρεπει να ειναι απο 10ετια του 60 και οχι 50 οπως εγραψα αρχικα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση