fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχως το tremolo arm του tremolo(το vintage με το steel tremolo block) που ειχα παρει απο την rockinger (και το οποιο λυπαμαι που το λεω εχει αρκετα engineering problems ) εσπασε μεσα στο block........(6 μηνες το εχω.....) και πλεον "γυρναει στον αερα" χωρις ουτε να βιδωνει προς τα μεσα ουτε να βγαινει εξω............(μου εχει ξανασυμβει αλλη μια φορα και τοτε αναγκαστηκα σε μηχανουργειο να τρυπησω και να "λιωσω" το κομμενο tremolo arm που ειχε μεινει μεσα στο block και εν συνεχεια να περασω μια βιδα σαν παξιμαδι μεγαλυτερησ διαμετρου στην οποια βιδωνε το tremolo arm) Υπαρχει καποιος τροπος (εκτος του τόρνου και του μηχανουργειου) να το βγαλω η στην παραγγελια που θα κανω την επομενη εβδομαδα για ενα project να προσθεσω ακομα ενα ολοκληρο τρεμολο???? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Xρειαζεσαι ενα μεγαλο screw extractor,κατι σαν αυτο http://www.stewmac.com/shop/Tools/Screwdrivers/Screw_Extractor_Set.html ουσιστικα θα κανει μια αυλακια πανω στο κομμενο κομματι του τρεμολο μεσα στο μπλοκ και θα ξεβιδωθει.. ρωτα στην Αθηνας στα βιδαδικα,η πηγαινε σε ενα χρωματοπωλειο μηπως και εχουν κατι που να κανει για αυτη τη δουλεια. δες και εδω http://66.102.9.104/search?q=cache:kVva_VFlEuwJ:www.electrical.com/phpBB2/viewtopic.php%3Fp%3D280533%26sid%3Dd2e52fdec03468e0b8e573aa6a39a44a+broken+tremolo+arm&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχως το tremolo arm του tremolo(το vintage με το steel tremolo block) που ειχα παρει απο την rockinger (και το οποιο λυπαμαι που το λεω εχει αρκετα engineering problems ) Για πες...Τι προβλήματα είχες? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 φανταζομαι τα κλασσικα προβληματα που ολα τα vintage τρεμολο εχουν (απο το 1954 που βγηκαν στην αγορα :lol: ) δηλ. αν εισαι πολυ καφρος με το τρεμολο και δεν το εχεις τοποθετησει και σωστα,σπαει..... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Xρειαζεσαι ενα μεγαλο screw extractor' date='κατι σαν αυτο http://www.stewmac.com/shop/Tools/Screwdrivers/Screw_Extractor_Set.html ουσιστικα θα κανει μια αυλακια πανω στο κομμενο κομματι του τρεμολο μεσα στο μπλοκ και θα ξεβιδωθει.. ρωτα στην Αθηνας στα βιδαδικα,η πηγαινε σε ενα χρωματοπωλειο μηπως και εχουν κατι που να κανει για αυτη τη δουλεια. δες και εδω http://66.102.9.104/search?q=cache:kVva_VFlEuwJ:www.electrical.com/phpBB2/viewtopic.php%3Fp%3D280533%26sid%3Dd2e52fdec03468e0b8e573aa6a39a44a+broken+tremolo+arm&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=4[/quote'] Mμμμμμμμμμμμ.......καλη λυση ακουγεται αλλα..........υπαρχει ενα προβλημα που κανει τη κατασταση ακομα δυσκολοτερη.......εχει σπασει μεν αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τρεμολο arm ειναι ακομα επανω στην κιθαρα......και δεν βγαινει ουτε μπαινει πιο μεσα.....ουσιαστικα παιρνει στροφες στον αερα.........δεν βλεπω πως μπορω να το τρυπησω αυτο........Η μεθοδος που λες αν δεν κανω λαθος θα ηταν εφικτη αν ειχε μεινει μεσα στην τρυπα μονο κομματι απο τις στροφες toy tremolo arm και εγω θα ηθελα να το βγαλω..... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 ε,τοτε αφου δε βγαινει αστο οπως ειναι και μαθε να ζεις με αυτο.(το τρεμολο μπορεις να το δουλεψεις οπως ειναι τωρα ετσι δεν ειναι?) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Η μεθοδος που λες αν δεν κανω λαθος θα ηταν εφικτη αν ειχε μεινει μεσα στην τρυπα μονο κομματι απο τις στροφες toy tremolo arm και εγω θα ηθελα να το βγαλω..... Και γιατί δεν την πας σε ένα σιδερά να στο κόψει πρώτα, πριν κάνεις τη μέθοδο που σου πρότεινε ο SF? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Για πες...Τι προβλήματα είχες? και προς superfunk..........οχι δεν ειναι αυτο το προβλημα......και δεν ειμαι dive bomber....για απλο vibrato alla D.Gilmour το χρησιμοποιω μονο....(πιστευω ειναι αδυνατον να προσομοιασεις το παιξιμο του αν δεν εγκαταλειψεις ΤΕΛΕΙΩς το vibrato με το αριστερο χερι και δεν το αντικαταστησεις με βιμπρατο απο το τρεμολο) Λοιπον ποιο ειναι το απυθμενης βλακειας λαθος στη σχεδιαση του rockinger τρεμολο (η τουλαχιστον αυτου που μου εστειλαν εμενα για να μην γενικευω χωρις να εχω δει αλλα....) Οι βιδες οι οποιες κρατανε τα saddles ειναι ολες διαφορετικου μεγεθους....!!!!!!!! Καποιες ειναι μακρυτερες και καποιες εινια πολυ κοντες......Το αμεσως επομενο προβλημα που δημιουργειται ειναι οτι μολις παω να διορθωσω την intonation (με τον κλασσικο τροπο ελεγχοντας την αρμονικη στο 12ο ταστο και πηγαινοντας το saddle μπροστα η πισω) η ηλιθιοτητα αυτου που το σχεδιασε η που το συναμρολογησε εκανε ετσι ωστε η βιδα του saddle λογω του μεγαλου μηκους της να κλεινει ΤΕΛΕΙΩΣ την τρυπα μεσα απο την οποια περναει η χορδη........Ετσι αναγκαζομαι να εχω λαθος intonation προκειμενου να περναει η χορδη......Αυτο δεν συμβαινει και στις εξι χορδες αλλα στις 3 απο τις 6 !!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Και γιατί δεν την πας σε ένα σιδερά να στο κόψει πρώτα' date=' πριν κάνεις τη μέθοδο που σου πρότεινε ο SF?[/quote'] .........................εχω εκνευριστει και λογω του εκνευρισμου και της πιεσης που ανεβασα μαλλον αποβλακωθηκα και δεν το σκεφτηκα............ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2006 Το αμεσως επομενο προβλημα που δημιουργειται ειναι οτι μολις παω να διορθωσω την intonation (με τον κλασσικο τροπο ελεγχοντας την αρμονικη στο 12ο ταστο και πηγαινοντας το saddle μπροστα η πισω) η ηλιθιοτητα αυτου που το σχεδιασε η που το συναμρολογησε εκανε ετσι ωστε η βιδα του saddle λογω του μεγαλου μηκους της να κλεινει ΤΕΛΕΙΩΣ την τρυπα μεσα απο την οποια περναει η χορδη........Ετσι αναγκαζομαι να εχω λαθος intonation προκειμενου να περναει η χορδη......Αυτο δεν συμβαινει και στις εξι χορδες αλλα στις 3 απο τις 6 !!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Μιας που θα την πας στον σιδερά, δε του λες να σου κοντύνει και λίγο αυτές τις βίδες με κανα πριονάκι ; ;) Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα πάντως ούτε στη Strat μου, ούτε σε ένα extra gold tremolo που είχα αγοράσει ... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση