grorig Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 ναι το ειδα το ultra και μου κλεινει το ματι Στη τιμή που το δίνει μαζί με midi controller & case είναι super προσφορά.(Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με το πωλητή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Το χρησιμοποιώ και με το CLR (πολύ flat - ότι ακριβώς χρειάζεται το Axe) και με τα monitor στο PC μου (Yamaha msp5) Πολύ straight forward στον χειρισμό του και στο φτιαξιμο ήχων οι επιλογές ειναι άπειρες. Υπαρχει και software για τον προγραμματισμό του από ευθείας από το PC/laptop (φαντασου κάτι σαν guitar rig) που απλόποιει ακόμα περισσοτερο τα πράγματα. Για πεταλιερα έχω την δικιά του (MFC 101) οπότε όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Δεν είχα το ultra πριν Review υπάρχουν άπειρα στο web και δεν υπερβάλλουν καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratoblaster Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2013 Καλησπέρα! Εχω το Axe II από τον Σεπτέμβρη και μπορώ με ασφάλεια να πω πως είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Απιστευτοι ήχοι υπερεαλιστικοι, καταπληκτικά εφέ και γενικά φοβερή αίσθηση στο χέρι. Επίσης η εταιρεία που ειναι απο πίσω (fractal) συνεχώς το αναβαθμίζει/βελτιώνει....Παρτο με κλειστά μάτια Πρόσφατα μου ήρθε και το Atomic CLR active wedge και ο συνδυασμός ειναι απλά τελειος! Απο οτι εχω καταλαβει λειτουργει και σαν καρτα ηχου οποτε συνδεεις τα monitor πανω στο axe fx 2 και usb computer και γραφεις κατευθειαν σε q base ας πουμε?? Οι παραμορφωσεις του direct στο computer η σε PA ειναι τοσο καλες και ρεαλιστικες οπως γραφεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση