holyjoy Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Εδώ και μια δική μου εκδοχή πιο 80's 8) Οι ιδέες οτι βρέξει κατεβάζει εκείνη την στιγμή ;D Ελπίζω να σας αρέσει ::) https://www.box.com/s/ewtvnyzgwn4oankd485s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Φίλε μου άρεσε πολύ! 8) Ωραίες ιδέες, ήχος και παίξιμο επηρεασμένα από τα 80s (όπως προείπες) και οι χαρακτηριστικές σου διφωνίες οι οποίες μου αρέσουν ιδιαίτερα. ;) Για ακόμη μια φορά, μπράβο! :) ΥΓ: Τις διφωνίες τις κάνεις με harmonizer ή ηχογραφείς σε διαφορετικό track; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Thanks Δημήτρη να είσαι καλά ;) ΥΓ: Τις διφωνίες τις κάνεις με harmonizer ή ηχογραφείς σε διαφορετικό track; Οχι τις 3τες τις παίζω σε διαφορετικό track εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Οχι τις 3τες τις παίζω σε διαφορετικό track εγώ. Ωραίος! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Ωραία 80ήλα μπράβο :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Είσαι παιχτούρα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Thanks παιδιά, δεν είναι και κάτι αξιόλογο έτσι για να περνά η ώρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση