chris gti Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Για να σας δω τωρα... Βαρβατίλα! Πότε πήρες χαμστεράκι ρε τρελέ?? ;D Και μετά εγώ είμαι ντίντης... ::) Ps : είναι απίστευτο το κτήνος, να σου ζήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Eνταξει τωρα εχει μεγαλωσει ρε σεις... Εχει γινει κοτζαμ θηριο... Εχει γινει διπλασιο.... ;D Μου ζητουσε η δικια μου παιδι... Της πηρα σκυλι για να ησυχασει λιγο καιρο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2013 Οχι οχι μην φαβαστε... Το εχω εκπαιδευσει για φυλακα και επιτιθεται μονο στους κλεφτες κιθαρων και ενισχυτων... !!! Φαντάζομαι το σκηνικό, ο κλέφτης πιάστηκε στα πράσα επειδή δεν μπορούσε να αντισταθεί στην επιθυμία του για ζουπηγμα. Σατανικό, ευφυές και συνάμα τρυφερό ;D Μου ζητουσε η δικια μου παιδι... Της πηρα σκυλι για να ησυχασει λιγο καιρο... Πάλι καλά που δεν της πήρες ενισχυτή... ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Ζωλογικο κηπο μονο δεν ανοιξαμε! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Μου ζητουσε η δικια μου παιδι... Της πηρα σκυλι Ποιά? Αυτή που την "έριξες" στο αυτοκίνητο ακούγοντας "In Flames"? ;D ;D ;D ;D Πρόσεξε αν σου ζητήσει σκυλί ..... μην της πάρεις παιδί. ;D ;D ;D ;D ;D Ωραίος ο "σκύλαρος" Άρη. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Πάλι καλά που δεν της πήρες ενισχυτή... ;D κορυφαιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Ποιά? Αυτή που την "έριξες" στο αυτοκίνητο ακούγοντας "In Flames"? ;D ;D ;D ;D Πρόσεξε αν σου ζητήσει σκυλί ..... μην της πάρεις παιδί. ;D ;D ;D ;D ;D Ωραίος ο "σκύλαρος" Άρη. ;) Η ίδια ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Ποιά? Αυτή που την "έριξες" στο αυτοκίνητο ακούγοντας "In Flames"? ;D ;D ;D ;D Αυτό θα πεί ζεν πρεμιέ, κάνει τους In Flames να σκούγονται σαν Barry White. ;D ;D Υ.Γ. Παρακαλώ τους mods να διαχωρίσουν το θέμα για να μπορούμε να χαβαλεδιάσουμε χωρίς τύψεις (λες και μας σταμάτησαν ποτέ, αλλά λέμε τώρα ;D) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Υ.Γ. Παρακαλώ τους mods να διαχωρίσουν το θέμα για να μπορούμε να χαβαλεδιάσουμε χωρίς τύψεις (λες και μας σταμάτησαν ποτέ, αλλά λέμε τώρα ;D) Ε κατι τετοια λες και εχεις καρμα 4... Ακους εκει... Το ξερουν οι μοντς οτι ακους nile να σε πανε στο -.... ( Η πικρια του μηδενοκαρματου :'( :'( :'( :'( ) http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2013 Πάλι καλά που δεν της πήρες ενισχυτή... ;D Αυτά ούτε για αστείο δεν τα λένε... :P Άντε κάλα Line6 Spider να έχει να παίζει, το πολύ :P http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση