pericles Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Eγω ημουν απων λογω ασθενειας (εχω και χαρτι απο γιατρο 8)).Αν μου επιτρεπεται μια γνωμη:α) η μπαντα εξελισεται,το ντουετο Κωστα -Χαρη εδεσε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ !!! Οι δυο κιθαρες παιζουν εξαιρετα (αλλα σας λειπουν τα πληκτρα ) Με τον Μακρυα σκια εχουμε παιξει 2-3 κομματακια μαζι (τοχει γιατι εχει δουλεψει σε σκυλαδικο -οπως εγω καληωρα )_ ο Παυλος ειναι σταθερη δυναμη αλλα ειναι μικρος ακομη -που θα παει θα μεγαλωσει και αυτος ...δηλαδη εχουμε καιρο ακομα ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 πιστεύω ότι η χημεία του Κώστα με τον Χάρη μουσικά και ρυθμικά δίνει τον τόνο. Σωστά. Στη φυσική έχουμε ένα θέμα ακόμα, αλλά που θα πάει θα τον στρώσω κι εκεί! ;D Έχετε εξαιρετικό frontman (πολύ σπάνιο αυτό) Γεγονός. :) προσωπικά δεν θεωρώ τους Rag Blues μπάντα Ούτε εμείς! ;) μάλλον προς το Southern rock μου πάει καλύτερα Δεν ξέρω... Δεν έχουμε την απαραίτητη ρεντνεκο-βλαχιά βρε παιδί μου. Παρα είμαστε intellectual... ;D Στράτο, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια φίλε! Eγω ημουν απων λογω ασθενειας (εχω και χαρτι απο γιατρο) Αν δεν το φέρεις το χαρτί, δεν τη γλiτώνεις από τον απουσιολόγο master! ;D Φχαριστούμε για τα κοπλιμάν αγαπητέ! :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Eνα πραγμα μονο δεν αντεχω στην μπαντα σας :την τραγιασκα του Audio .(μιλαμε οτι θα του κανω δωρο μια πουδρα για την κ@ρ@φλ@ αντιθαμβωτικη για να μην την ξαναφορεσει) ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Η μπαντα εχει αυθεντικοτητα.Αυτο τα λεει ολα.. Ο Οντιοκωστας κλεβει την παρασταση(μπασοτραγουδιαρης,σκηνικη παρουσια,τραγιασκα,υποβοσκων φασισμος για ν αναβουν τα αιματα και να μη χανεται το γρουβ.. :P) ο Σαντοου ειναι εμπειρος, ο Διστορσιος κανει σωστα αυτο που πρεπει ο δραμερ τα βαραει σωστα. Πολυ ωραια μπαντα να περασεις μια πολυ ομορφη μπλουζ ροκ βραδια και να φλερταρεις καμια γοητευτικη ροκου με φουλαρι που πινει αντρικα ποτα! Σας παω πολυ! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Σας παω πολυ! ;) Ευχαριστούμε Μακαριότατε! Κι εμείς σας πάμε! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Ευχαριστούμε Μακαριότατε! Κι εμείς σας πάμε! ;D ;D Να ρχεστε να ξομολογειστε.Σατανιστέ.. :D Παιχτε κανα βυζαντινο ρε γκοτζαμ αντρες.. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2013 Τα θετικά τα έχουμε πει πολλές φορές εκ του σύνεγγυς. Η μπάντα συνεχώς ανεβαίνει με έναν σταθερό ρυθμό. Στα πολύ θετικά που πήρε την απόφαση να δημιουργήσει original υλικό και να το εκθεσει (όχι στο συγκεκριμένο οβίδεον). Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση