Thomsot Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Longshadow, αυτο το πραμμα που παιζεις, σ αρεει περισσοτερο απο την Τελε που επαιζες την αλλη φορα?? ;D Ο τραγιασκας οπως παντα δεν παιζεται απο κανεναν αντιπαλο και σε κανενα γηπεδο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Longshadow, αυτο το πραμμα που παιζεις, σ αρεει περισσοτερο απο την Τελε που επαιζες την αλλη φορα?? ;D Είναι τελείως διαφορετικές κιθάρες η μία απο την άλλη σύντροφε. Εξίσου καλές και οι δύο. https://www.google.gr/search?q=guild+s-300&safe=off&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Q4l1UZjGOMLpPOrdgcAO&ved=0CC0QsAQ&biw=1920&bih=977 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Είναι τελείως διαφορετικές κιθάρες η μία απο την άλλη σύντροφε. Εξίσου καλές και οι δύο. https://www.google.gr/search?q=guild+s-300&safe=off&hl=el&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Q4l1UZjGOMLpPOrdgcAO&ved=0CC0QsAQ&biw=1920&bih=977 Το ξερω που ειναι διαφορετικες κιθαρες, και ειναι φοβερη κιθαρα και με γεια σου, αλλα δεν μ αρεει, και δεν σου παει... ;D Οπως δε μ αρεσε και το ταυρακι στο Νεστορα. Μη τρελαθουμε κιολας. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Μπράβο ρε μάγκες, Χάρυ την επόμενη φορά θέλω τη κάμερα μπας και φαίνονται όλοι ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Το ξερω που ειναι διαφορετικες κιθαρες, και ειναι φοβερη κιθαρα και με γεια σου, αλλα δεν μ αρεει, και δεν σου παει... ;D Την έχω πάνω απο 20 χρόνια σύντροφε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Το ξερω που ειναι διαφορετικες κιθαρες, και ειναι φοβερη κιθαρα και με γεια σου, αλλα δεν μ αρεει, και δεν σου παει... ;D Ας ανοίξει τον ενισχυτή και ας διώξει το OCD και τότε θα δεις ότι θα σ' αρέσει και θα σου παραρέσει. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Ας ανοίξει τον ενισχυτή και ας διώξει το OCD και τότε θα δεις ότι θα σ' αρέσει και θα σου παραρέσει. ;) Αυτό ακριβώς που έκανες εσύ με την sg δηλαδή, μόνο που... Οπως δε μ αρεσε και το ταυρακι στο Νεστορα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Ας ανοίξει τον ενισχυτή και ας διώξει το OCD και τότε θα δεις ότι θα σ' αρέσει και θα σου παραρέσει. ;) Γκιλντ....γκιλντ....γκιλντ ::) τι μου θυμιζει??!! τι μου θυμιζει??!! ::) ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Αυτό ακριβώς που έκανες εσύ με την sg δηλαδή, μόνο που... Άνοιξα το gain του crunch καναλιού (αυτού που με κοροϊδεύατε ότι είναι solid state :D). Το level του ενισχυτή έμεινε εκεί που το έιχατε όλοι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Παιδιά νομίζω ότι είσαστε στην καλύτερη φάση σας μουσικά. Η μπάντα έχει δέσει πάρα πολύ (πιστεύω ότι η χημεία του Κώστα με τον Χάρη μουσικά και ρυθμικά δίνει τον τόνο). Έχετε εξαιρετικό frontman (πολύ σπάνιο αυτό), στιβαρό rhythm section, και κιθάρες που σπέρνουν (πολύ καλός ο Παύλος, και ο Γιώργος ... "δεν υπάρχει"). Θεωρώ ότι ξεφεύγετε από τις κλασσικές blues φόρμες, τις χρησιμοποιείτε όμως σαν εφαλτήριο (προσωπικά δεν θεωρώ τους Rag Blues μπάντα, μάλλον προς το Southern rock μου πάει καλύτερα), και το πιο σημαντικό από όλα, πολλά κομμάτια του setlist σας είναι δικά σας (και πολύ καλά μάλιστα). Μπράβο σας που γράφετε μουσική και δεν είστε απλώς μια διασκευόμπαντα. Gvour plays beer It is his favourite game bro, he plays it solo, but if a band is there, they have to take a part in the game. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση