Haris Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Ki allo xazobump, etsi giati eimai spasarxidis. ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Τελικα αυτοι οι ντραμιστες ειναι παντα ριγμενοι πισω απο τα μεγαθηρια τους φροντμεν.....χαχαχα...!! Αλλα τους αγαπαμε και τους θελουμε... Τον αμοιρο τον φεντερακο μου τι εχει ακουσει...Μα ρε παιδια 3 κουμπια ειχε ολα και ολα στο καθαρο καναλι ενα βολιουμ και απο ενα μπασα πριμα...γιατιιιιιι δε τα πειραξε κανεις ??? (αχ το πα το παραπονοχαχαχχα) Κατα τ αλλα οσοι δεν ηρθαν εχασαν κλασικ !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Τον αμοιρο τον φεντερακο μου τι εχει ακουσει...Μα ρε παιδια 3 κουμπια ειχε ολα και ολα στο καθαρο καναλι ενα βολιουμ και απο ενα μπασα πριμα...γιατιιιιιι δε τα πειραξε κανεις ??? (αχ το πα το παραπονοχαχαχχα) ΝΑ μη σε πω ψέματα καρντάση μου αλλά νομίζω πως ΟΛΟΙ τον πειράξαν. Αλλά κάτι δεν τους κάθονταν καλά.......λένε. Εμένα από την άλλη δεν με πολυένοιαζε. Είπαμε. Είμαι πανκ. :P ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Σαν να βλέπω ήδη την αγγελία του εν λόγω ενισχυτή ...... πφφφ μη μου τον στεναχωράτε ρε σεις .... εγώ την πληρώνω στο studio :'( Κώστα μη τους ακούς , και πολύ φάνηκε ο δράμερ στο βίδεο :D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Αντε Χαρουλη να βλεπουμε και κανα βιντεακι σιγα σιγα! Ωραιο ειναι,αν εξαιρεσεις τον μ@...κ@ με τη μπυρα που μπαινει συνεχεια στο πλανο. ??? Ωχ!Υπαρχει και βιντ των Hit απο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Σαν να βλέπω ήδη την αγγελία του εν λόγω ενισχυτή ...... πφφφ μη μου τον στεναχωράτε ρε σεις .... εγώ την πληρώνω στο studio :'( Κώστα μη τους ακούς , και πολύ φάνηκε ο δράμερ στο βίδεο :D Τι δεν την εχεις δει ακομα ???? χαχαχαχα για κοιτα καλα .... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Ωραιο ειναι,αν εξαιρεσεις τον μ@...κ@ με τη μπυρα που μπαινει συνεχεια στο πλανο. Σε πληροφοράω ότι σε αυτό και το Just got paid είναι τα κομμάτια που παραμερίζει λίγο η αρχοντιά σου. Τα υπόλοιπα είναι Gvour plays beer with special guest star τους Loose Rag. ;D Υπάρχει και το βίντεο Εξερεύνηση στα Κόκκινα (την ώρα που σε σερβίρει μπροστά/πάνω στη κάμερα η σερβιτόρα) αλλά σεξ, βία και κόκκινο ανήκουν σε άλλο thread του forum. ;D Τι δεν την εχεις δει ακομα ???? χαχαχαχα για κοιτα καλα .... Ρε συ..... κάθεσαι και σε ψαρώνουν οι κουφοί και άμπαλοι; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Σε πληροφοράω ότι σε αυτό και το Just got paid είναι τα κομμάτια που παραμερίζει λίγο η αρχοντιά σου. Τα υπόλοιπα είναι Gvour plays beer with special guest star τους Loose Rag. ;D Aμαν! Τοτε μπροστα απ'το μ...κας βαλε το ΠΟΛΥ και εισαι μεσα. Εχω βεβαιως και δυο μετρα κορμι να κουμανταρω(κατα πλατος). Υπάρχει και το βίντεο Εξερεύνηση στα Κόκκινα (την ώρα που σε σερβίρει μπροστά/πάνω στη κάμερα η σερβιτόρα) αλλά σεξ, βία και κόκκινο ανήκουν σε άλλο thread του forum. ;D[/size] Δεν καμω τετοια οπως εχεις καταλαβει ;D αλλα συγγνωμη κιολας,εκει που ηρθε μες στα μουτρα μου εγω εφταιγα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 σας προκαλώ να το δείτε μέχρι τα πρώτα 22 δεύτερα ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Κωστα μην ξεχνας και την διαφορα ηλικιας που εχω...χαχαχαχαχα ειμαι ακομα τζοβενο...!!! Δυστηχως εμπιστευομαι τα αυτακια μου και γι αυτο καταστρεφομαι συνεχως...gas gas gasvrooouuum https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση