pastelius Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 ...(κουπλε)"Αποψε ειμαι μονος μου... Με πνιγει παλι ο πονος μου. Πινω και μεθω' date='να σε ξεχασω δεν μπορω.Τρελλαινομαι και χανομαι,που πια δε σε αισθανομαι." (ρεφραιν) "Στειλε μηνυμα στο κινητο,να το αντεξω δε μπορω.Να εισαι εκει και να μαι εδω,να μη μπορω πια να σε δω." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Pastelius, τσιφ στο Βέρτη !! O Βερτης μου πεφτει λιγος.Αφου εχω φοβερο ταλεντο,(σα τη Ναταλια Γερμανου)παω για Νινο και πανω.. :lol: :lol: ps:Και μετα Πλουταρχο,τουλαχιστον.I ROCK,MAN! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Οπως οι περισσοτερες συζητησεις ' date='χαθηκε λιγο κι αυτη στην πορεια..Κανεις αλλος εκτος απο τον sf δε γραφει στιχους δηλαδη στο noiz?... :cry: Κανεις δεν ασχολειται με αυτον τον τομεα?...Μωρε,μπραβο... :)[/quote'] Αυτό ήταν το θέμα;; :lol: το πέτυχα αφού είχε καταστραφεί :) Γράφω κι εγώ στίχους, σοβαρά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2691&postdays=0&postorder=asc&start=50 Χωρίς πλάκα τώρα: Στίχους γράφω κι εγώ όταν έχω κάτι να πω. Έχω ανεβάσει κι ένα κομμάτι με στίχους μου, αλλά επειδή έφαγε δικαίως θάψιμο για την ανύπαρκτη παραγωγή του, επιφυλάσσομαι να ανεβάσω ένα άλλο που ετοιμάζω σε tracks να μου το μιξάρει όποιος κύριος έχει την ευγενή καλοσύνη, με αγγλικό στίχο. (Δυό φορές θάψιμο, αλλά δεν πτοούμαι... :lol: ) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση