Προς το περιεχόμενο

Φεγγάρι μου - Σταγόνες

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Εκτός από τους ΕΚΜΕΚ, παίζω και σε μια άλλη φάση που λέγεται Σταγόνες με εντελώς διαφορετικό στυλ και για καιρό κάνουμε live στη Θεσσαλονίκη κυρίως στο Malt 'n Jazz, ενώ είμαστε φίλοι και συντοπίτες χρόοοοονια και ζαμάνια!

Εδώ προς τέρψη και σχολιασμό ένα δείγμα από την ανεξάρτητη παραγωγή που βαφτίσαμε το πρώτο μας EP, σε ένα video clip από τον Δημήτρη Γκιουζέπα που είναι σκηνοθέτης, αρχιτέκτονας, φίλος και ξάδερφος!

(Στο κλιπ φαίνεται και το Σταγονοκίθαρο από το πρόσφατο DIY thread : Νέα ιδιοκατασκευή φωτορεπορταζ)

Αν και στο κομμάτι κανονικά ακούγεται η SRV tribute που έφτιαξα από M.Jenny και B.Hefner!

Τα λέμε!

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταπληκτικο.

Ωραιος ηχος προσεγμενος.Μαγευτικο και συναμα καθηλωτικο.

Μου θυμηζει κατι απο Poll με ενα twist....Κατι που μου αρεσει ΠΟΛΥ.

Το βιντεο ταιριαζει ΠΟΛΥ με την ολη ατμοσφαιρα και μ'αρεσει που επιλεξατε αυτο το "παιδι" με αυτα τα χαρακτηριστικα γιατι παραπεμπει σε "μικρο πριγκιπα" του Εξυπερι και οπως καταλαβαινεις αυτο παραπεμπει στην αθωοτητα που ειχαμε ως παιδια  :)

Περιμενουμε και αλλα  ;)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Να 'σαι καλά Χρηστάρα!

Που λες ο μπασίστας μας παίζει ένα Warwick άταστο και βιόλα σ' αυτό το κομμάτι.

Το σόλο το πρώτο είναι δικό μου χωρίς πολλά-πολλά και το δεύτερο του τραγουδιάρη μας.

Blue pedals wah , blue pedals 60's plexi pedal, blue pedals throbber tremolo...

Εχω αποφύγει συστηματικά να αναφερθώ σε τραγούδια σου με την άλλη μπάντα ,όχι επειδή είναι άσχημα ,απλά δεν είναι το στυλ μου .

Εδώ πάλι ,ενώ είσαστε πιο κοντά στα γούστα μου ,κάποια πράγματα με χαλάνε ............οι επιρροές πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και γίνονται φραππες .

Πχ τα 2 σόλο ,καμμιά σχέση από πλευράς ύφους .

Ενώ είναι προσεγμένη η εγγραφή-αυτές οι νεκρές νότες πάνω στο ταμπούρο μου τη σπάνε  ;D προσωπικά ..και γενικότερα ,κάτι μου φταίει στο όλον .

Μου μοιαζει σα να μην έχει κατεύθυνση το τραγούδι-χαρακτήρα συγκεκριμένο και πειστικό .

Πολλοί ανόμοιοι χαρακτήρες .

Φιλικά και με εκτίμηση μια προσωπική άποψη  ;)

No one wants an alien

Καταπληκτικο.

Ωραιος ηχος προσεγμενος.Μαγευτικο και συναμα καθηλωτικο.

Ακριβώς  :D  :)

Εδώ θα συμφωνήσω.Αυτό που μου βγάζουν οι στίχοι είναι απαισιοδοξία.Το δεύτερο σόλο ωραίο μεν μα παραείναι ''χώσιμο'' για την ατμόσφαιρα του κομματιού.

Που λες ο μπασίστας μας παίζει ένα Warwick άταστο και βιόλα σ' αυτό το κομμάτι.

Ε βέβαια τέτοια εμπνευσμένα γεμίσματα και να μην έχει γούστο στα όργανα ήμουν εξαρχής σίγουρος πως δεν γίνεται.  ;D

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται να εχουμε πιει μπυρες,να εχουμε φαει εναν σκασμο,να εχουμε πεθανει στο γελιο με αυτον τον ανθρωπο (samy paraga),αλλα να εχουμε τοσο διαφορετικη αποψη για την μουσικη και πως την αντιλαμβανωμαστε :o :D :) :)

Terry rules the bass

Εχω αποφύγει συστηματικά να αναφερθώ σε τραγούδια σου με την άλλη μπάντα ,όχι επειδή είναι άσχημα ,απλά δεν είναι το στυλ μου .

Εδώ πάλι ,ενώ είσαστε πιο κοντά στα γούστα μου ,κάποια πράγματα με χαλάνε ............οι επιρροές πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και γίνονται φραππες .

Ενώ είναι προσεγμένη η εγγραφή-αυτές οι νεκρές νότες πάνω στο ταμπούρο μου τη σπάνε  ;D προσωπικά ..και γενικότερα ,κάτι μου φταίει στο όλον .

Μου μοιαζει σα να μην έχει κατεύθυνση το τραγούδι-χαρακτήρα συγκεκριμένο και πειστικό .

Πολλοί ανόμοιοι χαρακτήρες .

Φιλικά και με εκτίμηση μια προσωπική άποψη  ;)

Παίκτη θενξ που το άκουσες! Θα μεταφέρω τα σχόλια και στα παιδιά.   ;D ;D ;D

Υπάρχει σε ένα σημείο αυτό που λες, (ο φραππές) αλλά το είδαμε πιο πολύ σαν συγκερασμό ιδεών και συναισθημάτων. Ίσως το ακούσαμε πολλές φορές και το συνηθίσαμε... Γι αυτό το βάλαμε εδώ για να διαβάσουμε τις γνώμες των φίλων  ;)

Οπότε εκτιμώ πολύ τα λόγια σου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους φίλους που άκουσαν και σχολίασαν!!

Μερικά ακόμη από την ίδια προσπάθεια....

Θα χαρώ να ακούσω οποιαδήποτε σχόλια σας έρχονται στο νου ...ελεύθερα!

Ας τα πάρουμε ένα ένα

Φεγγαρένια λάμψη

SRV tribute strat στη θέση 2 στο κουπλε και στον νεκ μαγνήτη στο σόλο

το shifter είναι το BOSS super shifter

ενισχυτής '82 Fender Super Champ 22 Watt με 12 άρι Tone Tubby Alnico

dist blue pedals '60s plexi

Προσωπικα μου αρεσαν σαν ακουσμα ΟΛΑ εκτως του "Χωρις ορια".Δεν ξερω.....Στο συγκεκριμενο κομματι ισως θα μπορουσατε να αποδωσετε καλυτερα τα πληκτρα που ακουγονται σα να "πνιγουν" την ολη ατμοσφαιρα  :-\ :-\

Τα υπολοιπα μου αρεσουν γιατι μου αρεσει και το συγκεκριμενο στυλ  ;) (Βλεπε thirty ντερτι κ.τ.λ). Αν και σε σχεση με το "φεγγαρι μου" (που ποσταρες πρωτο) δεν εχουν σχεση μεταξυ τους σαν υφος  :)

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου