Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 .Ο γερο-τερρυ κατι ειχε παθει μαζι με τον Γιωργο και ηταν λιγο πισω αυτην την φορα !! ::) Πίσω ακούς; Are you sure? Βρε να μην σου πω τίποτα για τα αυτιά σου, τέζα μπροστά ήταν (στο χίπικο) :D Αλλά δεν έφταιγε ο Γιώργος, άλλος ήταν ο... γκαζοφονιάς του τέμπο ;) ;D Εάν μάλιστα παρατηρήσεις, στο τέλος του βίδεου έχω γυρίσει προς τα πίσω για... κήρυγμα ;D ;D ;D (δώσε βάση στις κινήσεις του δεξιού χεριού μου) ;D ;D ;D Μετά το... κήρυγμα επεκτάθηκε και προς το άλλο άκρο της σκηνής, αλλά κόπηκε στο μοντάζ ;D Το «Ορέ μην τρέχεις το τέμπο» νομίζεις ότι τυχαία υπογράφει τα λεγόμενα μου; ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Αλλά δεν έφταιγε ο Γιώργος, άλλος ήταν ο... γκαζοφονιάς του τέμπο ;) ;D Όπως μου παίζει η rhythm section. εγώ χορεύω. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Τα εν οίκω μη εν δήμω...... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Τα εν οίκω μη εν δήμω...... ;) Ποια εν οίκο; Σε δημόσια θέα είναι το βίντεο ;) Να μην πω δε για τον άλλονε που τα άκουγε πίσω ;D ;D ;D ;D ΕΔΙΤ: Α και να μην το ξεχάσω. Ο μεταλάς απολύεται και θα πάρουμε στην θέση τον ξάδερφο του Πιτσιλή ;) ;D ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 ΑΠΟ πισω καλα πατε απο μπρος δεν ξερω .Τα κηρυγματα αλλου γεροντα !!(Παισιος μηπως;)Οσο για τον Ξαδερφο μου να του τηλεφωνηκω ρε παιδια και αν θελει το συζητατε . 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 ΑΠΟ πισω καλα πατε απο μπρος δεν ξερω .Τα κηρυγματα αλλου γεροντα !!(Παισιος μηπως;)Οσο για τον Ξαδερφο μου να του τηλεφωνηκω ρε παιδια και αν θελει το συζητατε . 8) 8) Συγχαρητήρια... Προσλαμβάνεστε και εσύ και ο ξάδερφος (δεν πιστεύω να είστε τίποτα... μεταλάδες) ;) ;D Και ναι βρε αντίχριστε θα σου κάνω και εσένα κήρυγμα- Μεγάλη βδομάδα έρχεται- για να μπεις στον δρόμο του θεού :D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Και ναι βρε αντίχριστε θα σου κάνω και εσένα κήρυγμα- Μεγάλη βδομάδα έρχεται- για να μπεις στον δρόμο του θεού :D Με τον Γαϊτάνο παίζω; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Oxι αρχηγε με τον Τερρυ -γιαταγανο παιζεις(δεν εχεις δει πως κουναει το μπασο πανω απο το κεφαλι του ντραμερ σαν γιαταγανι !!!! ;D ;D ;D Επισης μια ερωτηση αν προσληφθουμε τελικα ο Ξαδερφος και εγω θα εχουμε ΙΚΑ η Μπλοκακι ;;;Ερωτηση κανουμε δεν ειναι απαιτηση μας (μην χασουμε και τη δουλεια ) ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2013 Επισης μια ερωτηση αν προσληφθουμε τελικα ο Ξαδερφος και εγω θα εχουμε ΙΚΑ η Μπλοκακι ;;;Ερωτηση κανουμε δεν ειναι απαιτηση μας (μην χασουμε και τη δουλεια ) ;D ;D ;D Αφτά φίλως θα τα πις μαι των Περικλή (των άλω) που ίνε παιρεί τον εικωνωμηκόν ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2013 Tα παμε.. ΦΩΝΑΡΑ!!!!! Θελει ομως επειγοντως ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Σα ποιημα την 25η Μαρτιου ητουνο... Ο Οντιοκωστας να της κανει κανα ιδιαιτερο αφιλοκερδως... 8) Κατα τ αλλα..τσιγκουνια στο δραιβ... Με τετοια φωνη,η μπαντα πρεπει ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ. ;) Ακομα κι αν απο κατω υπαρχει νωχελικοτης. Περιμενουμε σπασιματα και αλλαγη στυλ αππο την τραγουδιστριαρα! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση