messalion Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Χρήστο αυτοί οι infinity 1 και 2 της Ibanez που μου έστειλες θα ταιριάζουν ρε μαν με το κιθαρόνι? Μήπως θα είναι λίγο μέταλ? Αν έχεις εύκαιρο κανένα άλλο σετάκι εννοείται μου στέλνεις... Γιατι νομιζεις οτι στους εστειλα ? ΘΕΛΩ να εχει τετοιο προσανατολισμο η κιθαρα ;) Αν και μην το περνεις και ορκο οτι δεν θα μπορει να "αντεξει" αλλα στυλ ;) Τους συγκεκριμενους τους ειχα πανω σε μια στρατ και ηταν καταπληκτικοι μαγνητες.....ενας alnico και ο αλλος ceramic.... :) Δε σου κρύβω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να την αποχωριστώ... Αν κρινω απο το background της 2ης φωτο τοτε μαλλον θα σου......."περασει" γρηγορα ;D Εξηγησε μου λιγο ποια η διαφορά του να ειναι χωνευτη η γεφυρα απο το να ειναι on top καρφωτη...... ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Πάλι βιδωμένη στα studs θα είναι, απλά θα μπορώ να ρυθμίσω πολύ χαμηλότερα το άξιον για να παίζεις φουλ λεγκάτα ;) δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά , μόνο το ύψος της γέφυρας (και θα είναι και πολύ πιο μαλακή στο παίξιμο γιατί η γωνία θα είναι μικρότερη εκεί που γίνεται string through body ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Mε γάνιασε να βρω τρόπο να το κάνω αλλά νομίζω κατάφερα να κάνω και τα βαθουλώματα των ποτενσιομέτρων... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Eτοιμο και το waterslide ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιοςςςςςς ;) Νομιζω οτι τα βαθουλωματα δεν τα κανεις με ενα τετοιο ? Δεν ξερω αλλα εγω ετσι θα το εκανα.... ;) Αληθεια....εσυ πως τα καταφερες ? Εχεις κανει και belly contur ? δωσε καμια φωτο απο πισω :) :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιοςςςςςς ;) Νομιζω οτι τα βαθουλωματα δεν τα κανεις με ενα τετοιο ? Δεν ξερω αλλα εγω ετσι θα το εκανα.... ;) Αληθεια....εσυ πως τα καταφερες ? Εχεις κανει και belly contur ? δωσε καμια φωτο απο πισω :) :) Ρε πλάκα με κάνς??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ανάτρεξε στο θέμα να δεις έχω και από πίσω φωτοζ βημα βημα ειναι η κατασκευη! σίγουρα θα πάρω ένα round nose... Εγώ άσε με πολύ ποντιακό τρόπο... έβαλα στην άκρη του τρυπανιού διπλοταινία και γυαλλόχαρτο διακόσιες φορές και τελικά έγινε.... Η άκρη του τρυπανιού είναι καμπυλωτή. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Η χωνευτή γέφυρα ειναι ΟΚ κατεβαίνουν οι χορδες χαμηλά στο σώμα :D Μάλλον ήθελε μισή μοίρα παραπάνω στη γωνία του μπράτσου ;D Ωραία είδαμε και τις κιθαράκλες σου σε παράταξη :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Η χωνευτή γέφυρα ειναι ΟΚ κατεβαίνουν οι χορδες χαμηλά στο σώμα :D Μάλλον ήθελε μισή μοίρα παραπάνω στη γωνία του μπράτσου ;D Ωραία είδαμε και τις κιθαράκλες σου σε παράταξη :D Σωστότατος o Nάσος, αλλά ήθελα γενικά να μην έχει πολύ κλίση γιατί ήδη το σώμα είναι με κλίση στο καπάκι και η PRS CU 24 έχει τρέμολο οπότε θα έχεις παρόμοιο action.... Είπα να το αφήσω για το τέλος να μετρήσω πρώτα και να σκάψω μετά , ας είναι καλά τα downcut bits.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ipbass Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 τελικά αποφάσισες να φτιάξεις μπάσο; :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση