argytar Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Άσε έχω μια Les Paul στα 4780γρ και ενώ ο ήχος είναι σφυρί ... η μέση μου μου δε συμφωνεί καθόλου! Αυτή φαίνεται εργονομική πάντως, άει να ιδούμε! Ελπίζω να είναι έτοιμη για το live στις 4/1 με τις σταγόνες στο Μαλτ και μετά φεύγει για Νότιο Ελλάδα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Kι από στοίχιση είναι κομπλέ το κιθαρόνι και ζυγίζοντας και τα υπόλοιπα υλικά βγαίνει σε βάρος 3300-3350. Νομίζω ότι είναι ιδανικά Χρηστάρα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Λέω να φτιάξω άσπρα πικαπ ρινγκζ για να κάνει λίγο αντίθεση η μαυρίλα και με το μπλε συν φω μπάηντινγκ θα είναι μια χαρά. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Λέω να φτιάξω άσπρα πικαπ ρινγκζ για να κάνει λίγο αντίθεση η μαυρίλα και με το μπλε συν φω μπάηντινγκ θα είναι μια χαρά. Καλα Χριστουγεννα σε ΟΛΟΥΣ και χαρα με τις οικογενειες τους :D Δεν εχω θεμα....Κανε οτι θελεις ;) Τι pickup rings σου ειχα δωσει ? Δεν θυμαμαι ? ::) Πως θα τα "Φτιαξεις" τα rings ? Αν σκεφτεις οτι η spalted ηταν 3,035 full loaded τοτε και αυτη θα ειναι πουπουλο ;) Γενικα εχω παιξει και για μια περιοδο και με μια peavey T σαν του marathon οποτε.... ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Χρονια Πολλά σε όλους! Πολύ ωραία γινεται κούκλα τι χρώματα θα παίξουν? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Χρήστο χρόνια σου πολλά ρε μαν , πολύχρονος! Που λες μου είχες στείλει κάτι μεταλλικά σκούρα μέταλ ρινγκς αλλά λέω να φτιάξω άσπρα από πλέξι γλας (από πινακίδα- φωτεινή επιγραφή), θα δεις θα είναι ωραία. Νάσο ο Χρήστος λέει να είναι μπλε και συμφωνώ με περασμένο πρώτα ένα χέρι μαύρο και ξανατριμένο για να τονιστούν ότι νερά υπάρχουν. Φω μπάηντιγκ, αυτά όλα τα άλα νάτσουραλ κορίνα που είναι και όμορφο. Χρόνια πολλά σε όλους! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Χρήστο χρόνια σου πολλά ρε μαν , πολύχρονος! Που λες μου είχες στείλει κάτι μεταλλικά σκούρα μέταλ ρινγκς αλλά λέω να φτιάξω άσπρα από πλέξι γλας (από πινακίδα- φωτεινή επιγραφή), θα δεις θα είναι ωραία. Νάσο ο Χρήστος λέει να είναι μπλε και συμφωνώ με περασμένο πρώτα ένα χέρι μαύρο και ξανατριμένο για να τονιστούν ότι νερά υπάρχουν. Φω μπάηντιγκ, αυτά όλα τα άλα νάτσουραλ κορίνα που είναι και όμορφο. Χρόνια πολλά σε όλους! Να'σαι καλα bro και οτι επιθυμεις στην οιοκεγενεια σου :) Ωραιο μου ακουγεται για τα ρινγκς (τωρα θυμηθηκα οτι ηταν μαλακια αυτα που σου ειχα στειλει ;D ) Κανε ΟΤΙ θελεις.... ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά στό Χρήστο :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά στό Χρήστο :D Να'σαι καλα Νασο μου και παντα με ωραιες κατασκευες ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Χρήστο αυτοί οι infinity 1 και 2 της Ibanez που μου έστειλες θα ταιριάζουν ρε μαν με το κιθαρόνι? Μήπως θα είναι λίγο μέταλ? Αν έχεις εύκαιρο κανένα άλλο σετάκι εννοείται μου στέλνεις... Πριν τις τελευταίες πινελιές που είναι η ταστοδουλειά, το τρίψιμο και το βάψιμο έκανα κανα δυο δουλιές ακόμα κατέβασα τη γέφυρα για να είναι ''χωνευτή'' Έπειτα με ένα rabbeting router bit ''κούφωσα'' το εσωτερικό της κιθάρας γύρω από το κοντρόλ πλέητ. Θεώρησα ότι αν μπορούμε να χάσουμε βάρος ας χάσουμε , οπότε τώρα με όλα πάνω διακοπτάκια κλπ ζυγίχει περίπου 3200+ νομίζω θα βγει πούπουλο Δε σου κρύβω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να την αποχωριστώ... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση