funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που έχεις κυκλώσει... ΜΑΖΙ με τον κύκλο!!! 8) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που έχεις κυκλώσει... ΜΑΖΙ με τον κύκλο!!! 8) Και θα μοιαζει με αυτο ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Ηmmmm .... σκέφτομαι το εξής oval πέρλα με μαύρο περίγραμμα που μέσα να έχει με waterslide το όνομα με μαύρη γραμματοσειρά, τι λέτε?? Εύκολο και όμορφο και εύκολο και διακριτικό και εύκολο και ευπαρουσίαστο και δεν ξέρω αν είπα ότι είναι πιο εύκολο.... 8) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Ηmmmm .... σκέφτομαι το εξής oval πέρλα με μαύρο περίγραμμα που μέσα να έχει με waterslide το όνομα με μαύρη γραμματοσειρά, τι λέτε?? Εύκολο και όμορφο και εύκολο και διακριτικό και εύκολο και ευπαρουσίαστο και δεν ξέρω αν είπα ότι είναι πιο εύκολο.... 8) Ευκολο μου διαβαζεται ;D . Εγω εγκρινω παντως.Αν και θα ηθελα να ακουσω και τους αλλους καθοτι στα "εικαστικα" ειμαι μαλακας και φαντασια μηδεν :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Θα πρότεινα εφόσον θα βαφτεί μπλε όπως την εικόνα να γίνει κάποιο burst με μαύρο γύρο γύρο θα έδειχνε καλύτερα σε αυτό το ξύλο.Για το headstock θα το έκανα όπως το λέει ο argytar για να τελειώνει αλλά σε φάση να μοιάζει φτιαγμένο με το χέρι όπως τα original . Θα μπορούσε να γράφει το όνομα του κατασκευαστή και το όνομα της κιθάρας σε μια σειρά για να γεμίσει λίγο και να μην είναι μόνο τέσσερα γράμματα. Υ.Γ τώρα είδα τις φωτογραφίες... είχα ξεχάσει ότι είχατε βάλει maple καπάκι και όχι σκέτη korina οπότε άκυρο αυτό που είπα και η φωτογραφία που ανέβασα :-[. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Μου ήρθε και κάτι ακόμα πιο εύκολο και δε θα χτυπάει και περίεργα σε μία PRS... Να σκάψω με το δρεμελάκι και να περάσω μαύρο στόκο αλλά με λεπτή γραμματοσειρά αλα PRS τι λέτε?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Κουκλάρα γίνεται Αργύρη, μπράβο! Τώρα όσον αφορά το εικαστικό του headstock, εμένα μου άρεσε - από την εικόνα που παρέθεσε ο μελλοντικός ευτυχής κάτοχος :P - το κάτω δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Μου ήρθε και κάτι ακόμα πιο εύκολο και δε θα χτυπάει και περίεργα σε μία PRS... Να σκάψω με το δρεμελάκι και να περάσω μαύρο στόκο αλλά με λεπτή γραμματοσειρά αλα PRS τι λέτε?? Και αυτο που σκεφτεσαι θα ειναι ωραιο. think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Κόλλησε και το μανικάκι !! Καλά Χριστούγεννα!! Από μεθαύριο ξεκινάει τρίψιμο βάψιμο! Κάθεται πολύ ωραία στο χέρι και ζυγίζει χωρίς τίποτα πάνω 2500γρ Λέτε να είναι βαριά?? Υπολογίζω να βγει 3400 -3500γρ λογικά ΟΚ για μια PRS τι λέτε?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 όπως και να βγει σίγουρα θα είναι κουκλάρα ....σίγουρα ........πιστεύω πως είναι εντάξει με τα κιλά ....... αν έχεις και καμιά les paul θα σε φαίνεται πούπουλο !!! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση