nasokosm Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 Τι θέλεις χρόνο? Κάτσε να σκάσει μύτη η νέα γενιά και ούτε να ποστάρεις δε θα προλαβαίνεις ;D Ωραία γίνεται! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 Thanks παίδες! Άστα να πάνε Νάσο θα ζητάω άδεια για να ...φάω λίγο ξύλο στο υπόγειο! :o :o :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Αυτό είναι σημαδάκι από σφιγκτήρι αλλά θα διορθωθεί μέχρι το τέλος στο στάδιο του γυαλλοχαρτίσματος πριν το βάψιμο.... Nάσο thanks man!! Πολύ ωραία κατασκευή, είμαι σίγουρος πως θα είναι κούκλα όταν τελειώσεις μαζί της. Στο σημείο που η ίνες του ξύλου έχουν συμπιεστεί από το νταβιδι, μπορείς να το νοτίσεις με λίγο νερό, να το αφήσεις πέντε λεπτά. Έπειτα βάλε από πάνω ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί και σιδέρωσε το σώμα σε αυτό το σημείο με ένα σίδερο ατμού, με τον ατμό στο maximum. Μην το φοβηθείς. Κάντο σε ένα παλιό ξύλο και θα δεις ότι δουλεύει. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραία κατασκευή, είμαι σίγουρος πως θα είναι κούκλα όταν τελειώσεις μαζί της. Στο σημείο που η ίνες του ξύλου έχουν συμπιεστεί από το νταβιδι, μπορείς να το νοτίσεις με λίγο νερό, να το αφήσεις πέντε λεπτά. Έπειτα βάλε από πάνω ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί και σιδέρωσε το σώμα σε αυτό το σημείο με ένα σίδερο ατμού, με τον ατμό στο maximum. Μην το φοβηθείς. Κάντο σε ένα παλιό ξύλο και θα δεις ότι δουλεύει. Γνωστό και μη εξαιρετέο κόλπο αυτό και όπως λέει και ο Ron Kirn 'make sure you DON'T use your wife's iron!!' -και για καλό λόγο. Οπότε πήρα από τη μάνα μου ένα που είχε για πέταμα σχεδόν , το έβαλα στο εργαστήρι κι είμαι κομπλέ - δε δούλευε το ντεπόζιτο νερου για τον ατμό αλλά δε χρειάζεται για μαστορεματα.... όντως πιάνει πάντως το κόλπο όποτε το έχω δοκιμάσει. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 ηθελα να ρωτησω εαν αναλαμβανεις να κατασκευασεις αλλες διοτι ενδιαφερομαι για τετοια κιθαρα.στειλε μου pm.ειμαι ασχετος απο κατασκευες κιθαρας και αναζητω καποιον που θα μπορουσε να κατασκευασει καποια prs 24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Γνωστό και μη εξαιρετέο κόλπο αυτό και όπως λέει και ο Ron Kirn 'make sure you DON'T use your wife's iron!!' -και για καλό λόγο. Οπότε πήρα από τη μάνα μου ένα που είχε για πέταμα σχεδόν , το έβαλα στο εργαστήρι κι είμαι κομπλέ - δε δούλευε το ντεπόζιτο νερου για τον ατμό αλλά δε χρειάζεται για μαστορεματα.... όντως πιάνει πάντως το κόλπο όποτε το έχω δοκιμάσει. Θεός ο Mr Kirn. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2013 Συνεχάμε με αργούς ρυθμούς... πλανίζουμε την ταστιέρα του εβέβου στα 6 χιλιοστά τρώμε πρώτα τα χοντρά με την ηλεκτρική πλάνη και μετά jig -αρουμε με το ρούτερ έχοντας τρίψει και αλφαδιάσει ώστε να είναι όλα επίπεδα επόμενα βήματα α. να κόψουμε για τα τάστα β. να ρουτάρουμε το σχήμα της σύμφωνα με το outline του μανικιού γ. να δρεμελίσουμε τα αυλάκια για τα πουλάκια (inlays) δ. να κολλήσουμε τα inlays ε. να δοθεί radius κλπ κλπ ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραία πάει η κιθάρα μπράβο. :) :) ;D Τα scrapers και τα πλανάκια από που τα τσίμπησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραία πάει η κιθάρα μπράβο. :) :) ;D Τα scrapers και τα πλανάκια από που τα τσίμπησες? Να 'σαι καλά παίκτη, από το ebay της Αγγλίας τα τσίμπησα, αν θες διευθύνσεις στείλε μου πμ να τα ψάξω να στα στείλω. Πάντως τα scrapers μου άνοιξαν τα μάτια , βρίσκω όλο και περισσότερες χρήσεις , είναι πάμφθηνα ,κάνουν τη δουλειά του γυαλλόχαρτου πιο καθαρά και αφήνουν τέλειο φινίρισμα. Ειδικά στα πλαϊνά της κιθάρας έχουν δώσει τρελή λύση, δε χρειάζεται πια τρίψιμο και φτάνουν και σε δύσκολα σημεία. Άσε που καρβάρεις και καλύτερα. Μόλις μάθεις να κάνεις burnishing μετά είναι εύκολα στη χρήση. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2013 Πάμε να κόψουμε τάστα δύσκολος ο έβενος , με έκανε πολλές φορές να βρίσω γιατι κολλάει και είναι και σκληρός αλλά στο τέλος.... έκοψα με τη σέγα τα γύρω γύρω αφού μάρκαρα το μέσον και έβαψα και το back plate μιας και ο Χρηστάρας δε θέλει φωσφορούχο πορτοκαλί (και για ορθούς λόγους) Πού 'ν' τα τα πουλάκια μου? Νά 'τα τα πουλάκια μου!! (Από το ebay.co.uk τα πουλούσε ένας τύπος αλλά δεν είναι 100% ίδια με της PRS φαντάζομαι δε μας πειράζει μιας και η κιθάρα θα αναγράφει ''Άννα'' στο headstock και έχει tune-o-matic και string through body...) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση