Thanoszin Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2014 Ουαου,ζηλευω ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 It's aliiiiiiive kάτι ψήνεται Αποφάσισα να την κάνω jet white a-la Navarro. (κι εκεί plain maple top παίζει) Οπότε πέρασα σε πρώτη φάση λευκό sealer. Μετά έτριψα και το ξαναπέρασα... Και αφού το ξανατρίψω... θα περάσω χρώμα και βερνίκι... για να ιδούμε!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 σκεφτεται ο γιατρος.... χμ..τελε εχω...στρατ εχω..λες πωλ εχω...γρετς εχω....prs..ΔΕΝ ΕΧΩ..!!! δεν φτιαχνω μια...?......δοκτωρ εισαι ωραιος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά!!! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Μπράβο Doctor που και που κάνεις και κανα διάλειμμα από τη δουλειά :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Πανέμορφη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Thanks παίχτες! Βαρετή διαδικασία το φινίρισμα (τουλάχιστο για μένα), αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει! Πέρασα κι άλλα δυο χέρια να καλυφτούν οι πόροι και θα αρχίσω βάψιμο μόλις δω ότι έχω καλό ομοιόμορφο υπόστρωμα. Από πάνω θα περαστεί νίτρο. (Να είναι καλά ο Hellfire που μου το έστειλε). ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Να είναι καλά ο Hellfire που μου το έστειλε. Τι το έχει αγιάσει ο Hellfire? μήπως του ριξε και λιγο χρώμα αγιογραφίας για vintage look 8) Φτιάχνε Αργύρη μπας και ζηλέψουμε :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Τι το έχει αγιάσει ο Hellfire? μήπως του ριξε και λιγο χρώμα αγιογραφίας για vintage look 8) Φτιάχνε Αργύρη μπας και ζηλέψουμε :D Μάστερ μου έχει πέσει ξηρασία στις κατασκευές τι παίζει? Μας έφαγε ο βιοπορισμός? Δεν μπορούσα να βρω νίτρο και μου έστειλε δεμματάκι ο Hellfire! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2016 Ο βιοπορισμός ειναι ένα θέμα αν έχει γίνει και συνήθεια ακόμα χειρότερα, άσε να κρυώσει λίγο ο καιρός και θα πάρουν φωτιά τα εργαστήρια Το τελευταίο καιρό το έχουμε ρίξει στους ενισχυτές, ο Θάνος έχει φτιάξει τρείς και πάει για τον τέταρτο ;D με κόλλησε και μένα και με βλέπω για κανένα Princeton reverb Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση