messalion Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 off topic: Argytar έμαθα ότι παίζετε στην Αλεξάνδρεια (η πόλη μου) σήμερα το βράδυ (Σάββατο 11/12) Θα παγώσετε.... ;D ;D ;D Δεν παιζει τετοια περιπτωση ;) http://www.youtube.com/watch?v=q7mm07c0MyY think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Μεσσάλιε Θενξ! off topic: Argytar έμαθα ότι παίζετε στην Αλεξάνδρεια (η πόλη μου) σήμερα το βράδυ (Σάββατο 11/12) Θα παγώσετε.... ;D ;D ;D Ξέρω άσε! Θα έχει όμως λέει μανιτάρια υγραερίου να μας θερμαίνουν .... αει να δούμε. Θα ρθεις! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Θα τα πούμε από κοντά. Ένας ψηλός, ευθυτενής, good looking ρε παιδί μου άνδρας είμαι. Θα με γνωρίσεις σίγουρα ;D Πάντως, ΆΚΟΥΣΕ ΜΕ, ντυθείτε καλά(και γάντια ;D). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Tι ωραία που είναι με τα ταστάκια της και το καπάκι της... Το 'Αννα' πώς να το γράψω? Να είναι μαύρο να κάνει αντίθεση, ή πέρλα? Ή πέρλα με μαύρο περίγραμμα? Χμμμμμμ Άντε για να κολλήσω και το μανίκι και να τη βάψω και να τη στείλω! :))) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Αργύρη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Αργύρη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα. ;D :) ;D ;D ;D ;D ;) :) :) :) :D :D :D 8) 8) 8) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Παίζει να ανυπομονώ πιο πολύ από τον Χρήστο... Γεια στα χέρια σου Αργύρη μεγάλε!!! ;) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Παίζει να ανυπομονώ πιο πολύ από τον Χρήστο... Γεια στα χέρια σου Αργύρη μεγάλε!!! ;) χαχαχαχαχαχ ;D ;D ;D ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Tι ωραία που είναι με τα ταστάκια της και το καπάκι της... Το 'Αννα' πώς να το γράψω? Να είναι μαύρο να κάνει αντίθεση, ή πέρλα? Ή πέρλα με μαύρο περίγραμμα? Χμμμμμμ Άντε για να κολλήσω και το μανίκι και να τη βάψω και να τη στείλω! :))) Δες στο επισυναπτομενο..... ;) Αν καποιο αλλο σου καθεται με μεγαλυτερη ευκολια δεν εχω προβλημα ΚΑΝΕΝΑ :).Αλλα λογικα με τα downcut bits θα ειναι ευκολο να φτιαξεις περιγραμμα για logo ε ? Οσο για το υλικο.....Βαλε την φαντασια σου ;) Ολα μου αρεσουν. Προτεινετε και εσεις που διαβαζετε ρε.....Τι σας εχουμε ? :P Παίζει να ανυπομονώ πιο πολύ από τον Χρήστο... Γεια στα χέρια σου Αργύρη μεγάλε!!! ;) Μπαααααα ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Προτεινετε και εσεις που διαβαζετε ρε.....Τι σας εχουμε ? :P Μπαααααα ;) Άσε ρε φίλος, δεν μας φτάνει η ζήλεια μας, θα σε βοηθήσουμε κιόλας; (...το τελευταίο...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση