argytar Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Μιλώντας με τον φίλο Μεσσάλιον είπαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο πρότζεκτ PRS 24 - style κιθάρα με: 25.5" scale για να πειραματιστεί με βαριές χορδές. black hardware korina body plain maple top ebony fingerboard string-through body 2 humbuckers 3 way switch με σπλιτ στα ποτενσιομετρα για να δούμε μια μικρή αρχή έγινε σήμερις Για να δούμε για να δούμε.... Τι χρώμα θα πήγαινε σε plain maple top και μαύρο hardware??? πράσινο ? μπλε? vintage yellow? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Ποσο ζηλευω τετοιες εργασιες!!! Καλη συνεχεια! Το μπλε πιστευω θα ηταν πολυ ομορφο με μαυρα hardware! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Μωβ με μαυρα νερακια....θα φυσαει! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Μωβ με μαυρα νερακια....θα φυσαει! :-\ :-\ :-\ Πολυ "κοινοτυπο" δεν νομιζεις ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Αργυρη καλο ξεκινημα ευχομαι και ειμαι σιγουρος οτι θα φυσαει! Να προτεινω και εγω ενα χρωμα? Trans orange και natural binding (ελπιζω να μη φαω ξυλο ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Το χρώμα που προτείνει ο Γιάννης ειναι το κλασικό αγαπημένο μου :D Το σημαντικό οτι θάχουμε νέο οφθαλμόλουτρο απο τον Αργύρη. Παίζει να σε δουμε στην έκθεση? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 :-\ :-\ :-\ Πολυ "κοινοτυπο" δεν νομιζεις ? δεν μιλαω μαζι σου :P :P :P :P :P μονο με το παιδι που φτιαχνει την κιθαρα και τον immortalx που ξερει απο χρωματα σε κιθαρες :P :P :P :P :P :P :P :P www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JesseJames Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 εγώ θυμάμαι πριν λιγα χρόνια είχα πάθει έρωτα κεραυνοβόλο με αυτό το μπλεδάκι - σε συνδιασμό με τις καφέ νατσουραλ-ξύλου λεπτομέρειες στο cutaway και στο headstock Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 δεν μιλαω μαζι σου :P :P :P :P :P μονο με το παιδι που φτιαχνει την κιθαρα και τον immortalx που ξερει απο χρωματα σε κιθαρες :P :P :P :P :P :P :P :P Και καλα κανεις.....Ουτε και εγω θα μου μιλαγα :D :D :D εγώ θυμάμαι πριν λιγα χρόνια είχα πάθει έρωτα κεραυνοβόλο με αυτό το μπλεδάκι - σε συνδιασμό με τις καφέ νατσουραλ-ξύλου λεπτομέρειες στο cutaway και στο headstock Η αληθεια ειναι οτι ειχα φαει και εγω ΕΡΩΤΑ με το συγκεκριμενο χρωμα.....κανει ωραια αντιθεση στο cut away σημειο και σε συνδιασμο με το maple καπακι και το korina σωμα θα δωσει ενα πολυ ομορφο fakebinding.... +1 ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2013 Κατοχύρωση για το μπλε! Σε λίγο το φωτορεπορτάζ συνεχίζεται με καυτές εξελίξεις! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση