Illuvatar Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Τι υλικό είναι? Μπρούτζος νομίζω είναι το brass. Σαν του Μαλμστιν. Ακυρο,το είδες μαλλον... Long Live Rock 'n' Roll! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 Ακυρο,το είδες μαλλον... Ναι,μα καλά πότε με πρόλαβες ;D ;D ;D Σ'ευχαριστώ πάντως :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2013 nai broutzos einai to brass. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2013 Πολύ καλή δουλειά Αχιλλέα, μπράβο! Τα inlays τελικά έγιναν πολύ όμορφα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Illuvatar Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Ερώτηση:Κομμάτια μπρουτζου για παρόμοιες χρήσεις,αλλά και σε άλλα σχήματα,(πχ φύλλο) που μπορώ να προμηθευτώ και σε τί τιμές πάνω-κάτω? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Long Live Rock 'n' Roll! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilismagg Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Συνολικό κόστος κατασκευής??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Ερώτηση:Κομμάτια μπρουτζου για παρόμοιες χρήσεις,αλλά και σε άλλα σχήματα,(πχ φύλλο) που μπορώ να προμηθευτώ και σε τί τιμές πάνω-κάτω? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Φύλλο χαλκού θα βρείς, φύλλο μπρούτζου πιο δύσκολο. Πολλά τέτοια είδη θα βρείς στα βιομηχανικά γύρω απο το λιμάνι του Πειραιά -δεν ξέρω αν έχεις πρόσβαση-τα πουλάνε με το κιλό. Κοίταξε και στη Σπύρου Πάτση στον Κολωνό (Αθήνα). Αν θέλεις καποιο μικρό ρετάλι όπου βρείς μηχανουργείο μπες και ρώτα 8) Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Illuvatar Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Φύλλο χαλκού θα βρείς, φύλλο μπρούτζου πιο δύσκολο. Πολλά τέτοια είδη θα βρείς στα βιομηχανικά γύρω απο το λιμάνι του Πειραιά -δεν ξέρω αν έχεις πρόσβαση-τα πουλάνε με το κιλό. Κοίταξε και στη Σπύρου Πάτση στον Κολωνό (Αθήνα). Αν θέλεις καποιο μικρό ρετάλι όπου βρείς μηχανουργείο μπες και ρώτα 8) Ευχαριστώ,θα κάνω καμια βόλτα,ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο,άρα ο χαλκός δέν μου κάνει λόγο χρώματος.Αλλά ντάξ,θα κάνω την έρευνα μου... :) Long Live Rock 'n' Roll! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια! Ο μπρουτζος εχει 22 ευρω το κιλο περιπου. Σε μαγαζια με βιομηχανικα προιντα η σιδεραδικα μπορεις να βρεις. Αυτο που βρηκα εγω ηταν βεργα με σεβαστο παχος, διοτι πλακα μπρουτζου δεν βρηκα πουθενα. Το συνολικο κοστος κατασκευης ειναι στα 400 ευρω πανω κατω. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Επιστροφη μετα απο αρκετο καιρο.. Καναμε fret leveling και beveling, τριψαμε ολο το οργανο για να ειναι ετοιμο για να δεχτει το tru oil και βαλαμε χορδες για να δουμε τι καναμε τοσο καιρο! ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση