geodimitri Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Εμένα πάλι μου άρεσαν τα inlays σαν σχέδιο, αλλά πιστεύω ότι θα ταίριαζε να τα φτιάξεις από mother of pearl ή abalon. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Ωραιος ο παιχτης, μπραβο..πολυ καλη δουλεια. Προχωρα γερα.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Πως τα εκτύπωσες στο χαρτί τα templates έτσι ώστε να είναι η κιθάρα στο πραγματικό της μέγεθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Εγω προσωπικα, οπως νομιζω και οι περισσοτεροι, χρησιμοποιουν το autoCAD (ή τετοιου ειδους προγραμματα) το οποιο το χρησιμοποιουν, για παραδειγμα, οι μηχανολογοι για να φτιαχνουν σχεδια σε κλιμακα. με τετοιου ειδους προγραμμα μπορεις να εχεις ακριβεια στους υπολογισμους σου και να σχεδιαζεις σε κλιμακα 1:1 στην οθονη του υπολογιστη σου. σχεδια δεν ειναι απαραιτητο να φτιαξεις μονος σου, υπαρχουν πολλα στο διαδικτιο. φτανει να εχεις το προγραμμα για να τα τρεξει. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Εμένα πάλι μου άρεσαν τα inlays σαν σχέδιο, αλλά πιστεύω ότι θα ταίριαζε να τα φτιάξεις από mother of pearl ή abalon. ;) το εχω στα υποψιν μου κι αυτο απλα προσπαθω να ειμαι πιο σιγουρος αυτη τη φορα πριν κανω κατι. ο σφενδαμος στην ταστιερα εχει εντονα νερα και σκεφτομαι οτι αν βαλω inlays θα τα καλυψω λιγο και δεν εχω αποφασισει αν θελω..θα δω.. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Αυτη τελικα ειναι η νεα ιδεα για τα inlays. σωληνακι απο αλουμινιο.. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 .. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 .. Ωραία ιδέα, μπορείς να βάλεις έβενο μέσα στα σωληνάκια για να κάνει αντίθεση. ;) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2013 Αχιλλέα πολύ ωραία και πρωτότυπη η ιδέα σου! Μπράβο! Επίσης πιστεύω ότι η ιδέα του HellFire θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Αυτα ειναι. Το εχουμε λιωσει στην πατεντα εδω μεσα. Γεια σου ρε Ελληναραααααααα For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση